Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ «Στο χέρι Ανόρθωσης, Ολυμπιακού, δυστυχώς ό,τι έγινε ήταν με παραινέσεις της Ομόνοιας»
«Στο χέρι Ανόρθωσης, Ολυμπιακού, δυστυχώς ό,τι έγινε ήταν με παραινέσεις της Ομόνοιας»

«Στο χέρι Ανόρθωσης, Ολυμπιακού, δυστυχώς ό,τι έγινε ήταν με παραινέσεις της Ομόνοιας»

Μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Ενημέρωση», ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου, μίλησε για τον επερχόμενο τελικό κυπέλλου ανάμεσα σε Ανόρθωση και Ολυμπιακός, αναφερόμενος για ακόμη μία φορά στα όσα έλαβαν χώρα στο «Ηλίας Πούλλος» μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Ομόνοια.

Αρχικά ρωτήθηκε αν υπάρχει πιθανότητα να αυξηθεί το ποσοστό φιλάθλων στον τελικό κυπέλλου, ώστε να μην επαναληφθούν ανάλογες σκηνές. «Στον τελικό Κυπέλλου θα τηρηθούν τα ίδια (σ.σ. μέτρα) γιατί δεν θέλουμε να κατακριθούμε ότι αφήνουμε δύο μέτρα και δύο σταθμά», απάντησε και συνέχισε:ωωω

«Η απόφαση για το παιχνίδι με την Ομόνοια ήταν ακριβώς επειδή λήφθηκαν εισηγήσεις από την Αστυνομία και από το ίδιο το σωματείο ότι σε διαφορετική περίπτωση θα μαζευόταν ο κόσμος έξω από το γήπεδο κατά χιλιάδες με φόβο επεισοδίων κ.λ.π., να επιτραπεί όπως επιτράπηκε στον τελικό Κυπέλλου με το ίδιο ποσοστό, με διαβεβαιώσεις ότι δεν θα γινόταν οτιδήποτε άλλο.ωωω

Τώρα όμως, με παραινέσεις και του ίδιου του σωματείου έγινε αυτό που έγινε, δυστυχώς. Στο χέρι της Ανόρθωσης και του Ολυμπιακού είναι να καλέσουν τον κόσμο τους, να τηρήσουν τα μέτρα στο γήπεδο και να μην τους καλούν σε οποιουσδήποτε πανηγυρισμούς μετά και να δούμε τις σκηνές που είδαμε προχθές».

Στη συνέχεια, επισημάνθηκε στον Υπουργό Υγεία πως στο ΓΣΠ έγιναν ανακοινώσεις από πλευράς Ομόνοιας ώστε να μη πάει κόσμο στο «Ηλίας Πούλλος», επειδή υπήρξε συνωστισμός: «Ναι έγιναν, αλλά αντιλαμβάνομαι ότι έγιναν και ανακοινώσεις που προέτρεπαν τον κόσμο να πάει στο “Ηλίας Πούλλος”».

Αναλυτικά το απόσπασμα των δηλώσεων του, στο βίντεο:

Send this to a friend