Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Σχεδόν ένα χρόνο μετά την ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε στα Κλαυδιά της επαρχίας Λάρνακας με θύμα την 21χρονη Μαρία Χάρπα, ολοκληρώθηκε ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λάρνακας, με τις τελικές αγορεύσεις της υπεράσπισης και της κατηγορούσας αρχής, η ακροαματική διαδικασία της υπόθεσης.

Το Κακουργιοδικείο θα ανακοινώσει στις 30 ερχόμενου Ιουνίου την απόφασή του, κατά πόσο ο 23χρονος κατηγορούμενος, αδελφός του θύματος, είναι ή όχι ένοχος στην κατηγορία της ανθρωποκτονίας, την οποία δεν παραδέχθηκε.

Η ασύλληπτη τραγωδία που συγκλόνισε το παγκύπριο εκτυλίχθηκε στις 5 Μαῒου του 2020, στο σπίτι της οικογένειας, όταν ο 23χρονος καθάριζε το στρατιωτικό του τυφέκιο, τύπου G3 στο σαλόνι του σπιτιού και αυτό εκπυρσοκρότησε, με αποτέλεσμα η βολίδα να πετύχει την αδελφή του.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, κατέθεσαν 23 μάρτυρες κατηγορίας και τρεις μάρτυρες υπεράσπισης.

 

Στα χέρια πιάστηκαν περίπου 50 άτομα έξω από εκκλησία στους Τρούλλούς το βράδυ της Τετάρτης.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, η συμπλοκή σημειώθηκε ανάμεσα σε κάτοικους της περιοχής των Τρούλλων και Αραδίππου μετά από λογομαχία για το καθεστώς της εκκλησίας της περιοχής για παλαιοημερολογίτες.

Στη σκηνή κλήθηκαν μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας τα οποία κατάφεραν να επιβάλουν την τάξη και οι δύο ομάδες αναχώρησαν από την περιοχή.

 

Δόθηκαν στη δημοσιότητα μερικά από τα γνωστά brands που θα έχουν παρουσία σε αυτό και, το οποίο αναμένεται ν’ ανοίξει τις πύλες του αυτό το καλοκαίρι.

Η επίσημη ημερομηνία έναρξης των εργασιών του Mall θ’ ανακοινωθεί σύντομα και θα εξαρτηθεί βέβαια από τα περιοριστικά μέτρα που θα ισχύουν.

Όπως έγινε γνωστό, συνολικά 138 καταστήματα αναμένεται να στεγαστούν στο Metropolis, το οποίο θα έχει συνολική έκταση 39.000 τ.μ. και θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, υπεραγορά, εμπορικά καταστήματα, χώρους εστίασης, παιδότοπους καθώς και 1.450 χώρους στάθμευσης. Το εμβαδόν των εμπορικών καταστημάτων και των χώρων εστίασης θα είναι περίπου 29.000 τ.μ.

 

Send this to a friend