Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2021 Ο ΔΗΣΥ ανακοίνωσε τον νέο υποψήφιο βουλευτή στην επαρχία Λάρνακας
Ο ΔΗΣΥ ανακοίνωσε τον νέο υποψήφιο βουλευτή στην επαρχία Λάρνακας

Ο ΔΗΣΥ ανακοίνωσε τον νέο υποψήφιο βουλευτή στην επαρχία Λάρνακας

Σε σημερινή του συνεδρίαση το Πολιτικό Γραφείο του Δημοκρατικού Συναγερμού, επικύρωσε την υποψηφιότητα του κ. Μάριου Φιλίππου για την έκτη θέση στο ψηφοδέλτιο της Λάρνακας αλλά και το σύνολο του ψηφοδελτίου για τη Λάρνακα όπως έχει πλέον διαμορφωθεί.

Ο κ. Φιλίππου γεννήθηκε στη Λάρνακα το 1979. Αποφοίτησε από το Παγκύπριο Λύκειο Λάρνακας και σπούδασε Διοίκηση Διεθνών Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Montclair, στη Νέα Υερσέη των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στο Μάνατζμεντ. Σήμερα είναι Διευθυντικό Στέλεχος ομίλου εταιρειών.

Είναι Εκλελεγμένο Μέλος του Κοινοτικού Συμβουλίου Ορόκλινης απο τον Δεκέμβριο του 2011, μέλος της Επαρχιακής Γραμματείας ΔΗΣΥ Λάρνακας, της Ομάδας Παραγωγής Πολιτικής Τουρισμού του Δημοκρατικού Συναγερμού και μέλος του Σωματείου Διγενής Ορόκλινης.

Διετέλεσε μεταξύ άλλων Γραμματέας Τουρισμού της Οργάνωσης Νέων Επιστημόνων (Ο.Ν.Ε), Πρόεδρος ΝΕΔΗΣΥ Ορόκλινης, Μέλος της Επαρχιακής Γραμματείας ΝΕΔΗΣΥ Λάρνακας και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Διγενής Ορόκλινης. Κατα τη διάρκεια των σπουδών του διετέλεσε για σειρά ετών Πρόεδρος των Ελλήνων Φοιτητών του Πανεπιστημίου Montclair και Κολλεγιακός Συντονιστής της Κυπριακής Νεολαίας Αμερικής.

Send this to a friend