Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ 4 πεντάστερα ξενοδοχεία, με πολύ καλές τιμές, σε περιμένουν για διακοπές
4 πεντάστερα ξενοδοχεία, με πολύ καλές τιμές, σε περιμένουν για διακοπές

4 πεντάστερα ξενοδοχεία, με πολύ καλές τιμές, σε περιμένουν για διακοπές

Οι Κύπριοι πολίτες μπορούν να οργανώσουν μια μικρή εξόρμηση μέσα στις επόμενες εβδομάδες που θα είναι σε ισχύ το Σχέδιο Ενίσχυσης Εγχώριου Τουρισμού. Αναμεσά στις 132 επιλογές που έχεις,  βρίσκονται και τα πιο κάτω ξενοδοχεία που ίσως τώρα είναι η ευκαιρία να τα επισκεφτείς.

ADAMS BEACH HOTEL
Το Adams Beach Hotel προσφέρει μία μοναδική εμπειρία διαμονής για όλους, μικρούς και μεγάλους! Οι πελώριες εκτάσεις του εξασφαλίζουν την ηρεμία και αποτελούν μια ονειρική απόδραση όσων αναζητούν μια όμορφη όαση ξεκούρασης αυτό το καλοκαίρι. Αλλά και γι’ αυτούς που επιθυμούν οικογενειακές διακοπές, το Adams αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη πρόταση. Ανάμεσα στους καταπράσινους, εξωτικούς του κήπους και την ακανόνιστη, τεράστια πισίνα του, υπάρχει το μικρό, φιλικό waterpark, που κατασκευάστηκε ειδικά για παιδιά, αλλά και για μεγάλους. Το Adams διαθέτει έναν μεγάλο αριθμό διάφορων τύπων δωματίων και σουιτών, που μπορούν να ανταποκριθούν σε κάθε ξεχωριστή περίσταση.
(23840000 / www.adams.com.cy) Αγία Νάπα, ελ. επ. Αμμοχώστου.

CONSTANTINOS THE GREAT BEACH HOTEL
Το Ξενοδοχείο Constantinos the Great στον Πρωταρά, διαθέτει όλες τις ανέσεις και την εγγύηση φιλοξενίας που χαρακτηρίζει την Tsokkos Hotels & Resorts. Το πλήρως ανακαινισμένο πέντε αστέρων ξενοδοχείο βρίσκεται ακριβώς πάνω στη χρυσή αμμώδη παραλία του Πρωταρά και βλέπει τις ατελείωτες, εντυπωσιακές αποχρώσεις του μπλε που εκτείνονται προς τον ορίζοντα. Τα κομψά δωμάτια, το πολυτελές λόμπι και η άριστη εξυπηρέτηση συμπληρώνουν το ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων και εγκαταστάσεων. Από το μπαλκόνι σας μπορείτε να απολαύσετε την πρώτη ανατολή του ήλιου στην Ευρώπη και την πανοραμική θέα της τιρκουάζ Μεσογείου. Το ποιοτικό, φιλικό προσωπικό και η χαλαρωτική ατμόσφαιρα κάνουν αυτό το ξενοδοχείο την ιδανική επιλογή για πολυτελείς και αξέχαστες διακοπές. Ένας μοναδικός προορισμός στον οποίο οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν θέα και μοναδικές ανέσεις!
(23834000/ https://www.tsokkos.com) Πρωτάρας, ελ. επ. Αμμοχώστου.

GOLDEN BAY BEACH HOTEL
Το Golden Bay Beach Hotel είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο. Θα το βρεις στην Πύλα της Λάρνακας, μέσα σε όμορφα διαμορφωμένους κήπους. Σε ιδανική τοποθεσία στην άκρη της τουριστικής περιοχής της Λάρνακας, εμπλουτισμένο με ένα μείγμα μεσογειακού χρώματος και πολιτισμού, το ξενοδοχείο φημίζεται για τις εξαιρετικές του εγκαταστάσεις, το πολυτελές περιβάλλον, την άψογη φιλοξενία και την υψηλή κουζίνα του.
(24 645444) Δεκέλεια , Λάρνακα

KING EVELTHON BEACH HOTEL & Resort
To King Evelthon Beach Hotel & Resort είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων που βρίσκεται ακριβώς σε μια προνομιακή παραλιακή τοποθεσία με θέα στη Μεσόγειο θάλασσα. Βρίσκεται στην παραλία της Χλώρακας, δυτικά της Πάφου, σε ένα πραγματικά ήσυχο περιβάλλον. Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο, με εκτεταμένους και εξωτικά διαμορφωμένους κήπους 100,000 τετραγωνικών μέτρων, που προσφέρει πολυτελή ευρύχωρα δωμάτια, swim up δωμάτια, οικογενειακές σουίτες και σουίτες με ιδιωτική πισίνα. Ο κομψός και πολυτελής εσωτερικός του χώρος καθώς και οι σύγχρονες ανέσεις που προσφέρει, θα σας εξασφαλίσουν μια υπέροχη και μοναδική διαμονή. Προσφέροντας ένα συνδυασμό υψηλής ποιότητας, εξυπηρέτησης και αληθινής κυπριακής φιλοξενίας, το King Εvelthon είναι ένα ονειρικό ξενοδοχείο για όλες τις ηλικίες… ακόμα και με ένα μικρό υδροπάρκο για τα παιδιά.
(26 930100) Χλώρακα, Πάφος.

Send this to a friend