Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙΡΟΣ Πέφτει ο υδράργυρος στην Κύπρο- Οι θερμοκρασίες που θα επικρατήσουν
Πέφτει ο υδράργυρος στην Κύπρο- Οι θερμοκρασίες που θα επικρατήσουν

Πέφτει ο υδράργυρος στην Κύπρο- Οι θερμοκρασίες που θα επικρατήσουν

Αύριο η θερμοκρασία θα πέσει στους 31 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα παράλια, καθώς και στα ψηλότερα ορεινά, σύμφωνα με την πρόγνωση του Τμήματος Μετεωρολογίας.

Σημειώνεται ότι σήμερα Κυριακή (5/9) η ανήλθε γύρω στους 35 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 26 στα δυτικά παράλια και γύρω στους 28 βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια, καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Τις επόμενες ημέρες η θερμοκρασία θα παραμείνει στα ίδια, που είναι πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Αναλυτικά η πρόγνωση:

Θερμή αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη η οποία αναμένεται να υποχωρήσει από αύριο.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ σταδιακά όμως στο ανατολικό μισό του νησιού, μέτριοι και τοπικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά αργότερα, στα ανατολικά, μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα ανατολικά και στα νοτιοανατολικά παράλια, γύρω στους 16 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα εξακολουθήσει να είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και αργότερα στα δυτικά, βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 31 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Τρίτη, καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα παραμείνει στα ίδια, που είναι πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Τετάρτη, καιρός θα είναι κυρίως αίθριος Η θερμοκρασία θα παραμείνει στα ίδια, που είναι πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα παραμείνει στα ίδια, που είναι πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Send this to a friend