Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Γιε μου, δεν μπορούμε να πάμε στον τελικό, μας το στερούν
Γιε μου, δεν μπορούμε να πάμε στον τελικό, μας το στερούν

Γιε μου, δεν μπορούμε να πάμε στον τελικό, μας το στερούν

Έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να έχει κόσμο ο τελικός. Και καλά έκαναν. Ή μήπως όχι; Ένας τελικός κυπέλλου κύριοι είναι για τον κόσμο και κυρίως τον απλό κόσμο. Το μεροκαματιάρη που ψάχνει εδώ και πάνω από ένα χρόνο να πάει στο γήπεδο για να απολαύσει μπαλίτσα, να ξεσκάσει, να χαλαρώσει.

Και εκεί που έρχεται η ευχάριστη είδηση του 15% έστω για το ΓΣΠ, ήρθε η διοίκηση της Ανόρθωσης και η διοίκηση του Ολυμπιακού να μουτζώσει τον ίδιο τον κόσμο της. 75 ευρώ το εισιτήριο του τελικού για τους φίλους της Ανόρθωσης και 100 ή 150 το εισιτήριο για τους φίλους του Ολυμπιακού.

Ρε, πάτε καλά; Ρε, είστε με τα λογικά σας; Ο κόσμος προσπαθεί να επιβιώσει. Οι δουλειές του έχουν καταστραφεί, δυσκολεύεται να φέρει ένα πιάτο φαγητό στην οικογένεια του και εσείς του στερείται το γήπεδο; Θέλετε τελικό των πλουσίων; Θέλετε τελικό των λίγων; Έτσι όπως κινείστε και ενεργείτε θα χάσετε και κόσμο που από το υστέρημα του το καλοκαίρι ανανέωσε το διαρκείας του, δεν πήγε καν στο γήπεδο και δεν ζήτησε σεντ πίσω. Γιατί να ανανεώσει του χρόνου αφού εσείς του δείχνετε τεράστια ασέβεια;

Για να τον κοροϊδέψετε ξανά και ξανά; Άκου 75 ευρώ ο τελικός. Άκου 150 ευρώ. Ξέρετε ποιος είναι ο μέσος μισθός στην Κύπρο; Υπολογίσατε πόσα μπορεί να κοστίσει για ένα πατέρα να πάρει τα παιδάκια του μαζί; Εδώ μόνος του και δεν θα μπορεί να πάει όχι να πάρει και τα παιδιά του.

Κοροϊδία κύριοι. Σκέτη κοροϊδία και εκμετάλλευση. Ούτε τα δωράκια με το εισιτήριο ούτε τίποτα δεν μετριάζει την τεράστια ασέβεια των δυο σας προς τον ίδιο τον κόσμο σας που κάθε τρεις και λίγο αποθεώνετε. Αυτό είναι το ευχαριστώ στον κόσμο;

Υ.Γ.: Γιε μου, δεν μπορούμε να πάμε στον τελικό, μας το στερούν…

Πάνος Λάρκος – Larnakaonline Sports

Send this to a friend