Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡΚΕτάρουμε!
ΠΑΡΚΕτάρουμε!

ΠΑΡΚΕτάρουμε!

Ναι! Καλά το διαβάσατε, αφού δεν μπορούμε να Παρτάρουμε και να διασκεδάσουμε έξω, ας Παρκετάρουμε μέσα! Μήπως σας έλειψε πολύ ο χορός και η διασκέδαση σε ένα νυκτερινό μαγαζί; Μήπως πεθυμήσατε πολύ εκείνα τα μαθήματα χορού που κάνατε κάθε Τετάρτη απόγευμα, μετά την δουλειά; Ήρθε η ώρα να Παρκετάρετε!!!

Δεν είναι καθόλου τυχαίο που οι αίθουσες διδασκαλίας χορού, οι αίθουσες γυμναστικής και τα κέντρα διασκέδασης, φτιάχνουν τις πίστες τους από ΠΑΡΚΕ. Το πάτωμα παρκέ είναι δυνατό, ανθεκτικό, αλλά και αντικραδασμικό για την προστασία των χορευτών. Εκτός όμως από την προστασία την οποία παρέχει για να μην δημιουργούνται προβλήματα στις αρθρώσεις των χορευτών, διαμορφώνει τον κάθε χώρο με άποψη και στυλ, δίνει θετική ενέργεια και έμπνευση σε όλους όσους βρίσκονται στον χώρο.

Το ξύλινο δάπεδο, είναι χωρίς αμφιβολία μια πολύ δημοφιλής επιλογή. Προσδίδει στυλ και χαρακτήρα σε ένα χώρο, καθώς η εμφάνιση του αποπνέει ζεστασιά και διαχρονικότητα. Είναι πανέμορφο και ανάλογα με τον τύπο του ξύλου, μπορεί να προσθέσει σημαντική αξία στον επαγγελματικό σας χώρο ή στο σπίτι σας.

Είτε προτιμάς το μοντέρνο στυλ, για την διακόσμηση του χώρου σου, είτε το παραδοσιακό, είτε το ρουστίκ, το παρκέ πάτωμα μπορεί να ταιριάξει απόλυτα με όλους τους χαρακτήρες και να κάνει ανεπανάληπτους συνδυασμούς. Μπορείς να κάνεις την δική σου επανάσταση στον χώρο σου, ξεφεύγοντας από το κλασσικό μοτίβο παρκέ, χρησιμοποιώντας χρώματα και υφές ξύλου που θα σε βάλουν αμέσως στην διάθεση για πάρτι.

Σε αυτό το πάρτι μπορείς να διαλέξεις για παρτενέρ, τον Δρυ, τον Πεύκο, την Καρυδιά, ή ακόμα και τον Σφένδασμο. Τον Δρυ, γιατί θα σου προσφέρει υψηλή αντοχή και σταθερότητα σε κάθε σου βήμα. Τον Πεύκο, γιατί προσαρμόζεται παντού και προσφέρει εντυπωσιακές εικόνες. Την Καρυδιά γιατί, εκτός από την εξαιρετική αντοχή και ποιότητα της, θα σου προσφέρει ένα ακριβό χορό, που πολλοί θα ζήλευαν. Και τέλος, ο Σφένδασμος, σαν παρτενέρ θα κλέψει τις εντυπώσεις, αφού θα δώσει φως στην σκηνή και θα την κάνει να φαίνεται τεράστια και εσένα να ξεχωρίζεις, σε όποιο σημείο και εάν βρίσκεσαι.

Δημιούργησε τις δικές σου χορευτικές φιγούρες συνδυάζοντας το ξύλινο πάτωμα από Δρυ με βιομηχανικά στοιχεία και έπιπλα για να δημιουργήσεις μια μοντέρνα χορογραφία. Ή εάν θέλεις να χορέψεις κάτι πιο κλασσικό όπως το τανγκό, τότε επίλεξε το παρκέ από Καρυδιά και ανάδειξε την κάθε σου κίνηση με πινελιές από ανοιχτόχρωμα κλασσικά έπιπλα και μπιμπελό.

Ας παρκετάρουμε μέσα λοιπόν! Στο χώρο εργασίας μας, στο σπίτι μας, με τους συναδέλφους μας, τους φίλους μας, την οικογένεια μας.

Σκεφτείτε ότι τοποθετώντας ξύλινο πάτωμα στον χώρο σας, θα έχετε πάντοτε την δική σας πίστα για να διασκεδάσετε και να χορέψετε “ a la παρκέ ”

 

Επικοινωνήστε μαζί μας στο:

Telephone: 24 638911

Ή επισκεφθείτε τις σελίδες μας:

Website: studiobagno.com.cy

Facebook: Studio Bagno 

Instagram: Studio Bagno

Send this to a friend