Home ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ Εννέα σημεία για rapid tests την Πέμπτη στη Λάρνακα, πέντε στην Αμμόχωστο
Εννέα σημεία για rapid tests την Πέμπτη στη Λάρνακα, πέντε στην Αμμόχωστο

Εννέα σημεία για rapid tests την Πέμπτη στη Λάρνακα, πέντε στην Αμμόχωστο

Συνεχίζεται σήμερα Πέμπτη το δωρεάν πρόγραμμα ελέγχου για κορωνοϊό με rapid tests αντιγόνου των εργαζομένων, ενώ ταυτόχρονα διενεργείται το πρόγραμμα ελέγχου του γενικού πληθυσμού.

Στη πόλη και επαρχία Λάρνακας θα λειτουργήσουν εννέα σημεία δειγματοληψίας και πέντε στην επαρχία Αμμοχώστου.

Στην Λάρνακα σημεία δειγματοληψίας θα λειτουργούν από τις 08.00 μέχρι τις 19.00 στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας, στο Γήπεδο «Αντώνης Παπαδόπουλος» περιοχή Αγιοι Ανάργυροι και στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αγίου Γεωργίου Κοντού».

Από τις 08.30 μέχρι τις 18.00 θα λειτουργούν σημεία δειγματοληψίας στην εκκλησία Αγίου Νικολάου στη Δροσιά, στο Κοινοτικό Συμβούλιο Συνοικισμού Μακαρίου (Οδός Αγίου Βασιλείου 5, στη περιοχή Καμάρες),  στο οίκημα του Σωματείου «Ερμής Αραδίππου» στην Αραδίππου, στο Δημοτικό Μέγαρο Αθηένου (στεγασμένος χώρος στάθμευσης, στο οίκημα του παλαιού παντοπωλείου Ξυλοτύμπου και στην Εκκλησία Τιμίου Προδρόμου (νέα εκκλησία) στη Δρομολαξιά.

Στην επαρχία Αμμοχώστου σημεία δειγματοληψίας θα λειτουργούν από τις 08.00 μέχρι στις 19.00 στο Πνευματικό Κέντρο του Μητροπολιτικού Ναού Παραλιμνίου, ενώ από τις  08.30 μέχρι τις 17.30 στο Σωματείο «Ονήσιλος» στη Σωτήρα και στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Δερύνειας.

Ακόμα σημεία δειγματοληψίας θα λειτουργούν από τις 08.30 μέχρι τις 18.00 στο χώρο στάθμευσης του φούρνου «Ζορμπάς» (παρά τον κυκλικό κόμβο Κάππαρη) στο Παραλίμνι και στο Επαρχιακό Κτηματολογικό Γραφείο Αμμοχώστου επίσης στο Παραλίμνι.

Send this to a friend