Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Σύνδεσμος Αστυνομίας Κύπρου: Οι αστυνομικοί να συνεχίσουν να επιτελούν το λειτούργημά τους περήφανα και ανεμπόδιστα
Σύνδεσμος Αστυνομίας Κύπρου: Οι αστυνομικοί να συνεχίσουν να επιτελούν το λειτούργημά τους περήφανα και ανεμπόδιστα

Σύνδεσμος Αστυνομίας Κύπρου: Οι αστυνομικοί να συνεχίσουν να επιτελούν το λειτούργημά τους περήφανα και ανεμπόδιστα

Ο Σύνδεσμος Αστυνομίας Κύπρου τιμώντας την προστάτιδα της αστυνομίας Αγία Ειρήνη, εύχεται χρόνια πολλά σε όλους τους αστυνομικούς  με την προτροπή να συνεχίσουν να επιτελούν το λειτούργημα τους περήφανα και ανεμπόδιστα.

Σε ανακοίνωσή του Συνδέσμου τονίζεται ο ρόλος της Αστυνομίας στην  προστασία της Δημοκρατίας, της ευνομίας και της ανθρώπινης ζωής και περιουσίας.

«Αδιαμφισβήτητα η προσφορά της Αστυνομίας ήταν, είναι και θα παραμείνει αξιέπαινη. Η προσφορά αυτή στηρίζεται στις άοκνες προσπάθειες των μελών του Αστυνομικού Σώματος που βρίσκονται στην «πρώτη γραμμή».  Οι Αστυνομικοί είναι άνθρωποι, με αγνά αισθήματα προς τον συνάνθρωπό τους και καθημερινά προβαίνουν σε πράξεις ανθρωπιάς και αυτοθυσίας», αναφέρεται.

Ο ρόλος του κάθε Αστυνομικού, προσθέτει ο Σύνδεσμος, είναι να περιφρουρεί και να διασφαλίζει την τάξη αλλά και να υπηρετεί το κοινό καλό σεβόμενος τα ατομικά δικαιώματα.

Αποτίνει επίσης φόρο τιμής στους αστυνομικούς οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους κατά την επιτέλεση του καθήκοντός τους, καθώς έδωσαν τη ζωή τους για την προάσπιση της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας.

«Νιώθοντας περήφανοι για τους Κύπριους Αστυνομικούς ευχόμαστε να εξακολουθήσουν να υπηρετούν απρόσκοπτα και ευσυνείδητα το καθήκον τους με προσωπική υγεία και ευημερία», καταλήγει η ανακοίνωση.

Send this to a friend