Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Πρωταθλήτρια Κύπρου η Ομόνοια
Πρωταθλήτρια Κύπρου η Ομόνοια

Πρωταθλήτρια Κύπρου η Ομόνοια

Νίκη που συνοδεύεται με πρωτάθλημα για την Ομόνοια! Οι πράσινοι επικράτησαν με 0-1 της ΑΕΚ και σε συνδυασμό με τις απώλειες του Απόλλωνα πανηγυρίζουν το πρωτάθλημα!

Στο 49ο λεπτό ο Παπουλής έκανε το 0-1 για την Ομόνοια

Α΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Μόλις στο 1ο λεπτό ο Παπουλής από κοντά με το κεφάλι σημάδεψε το Μολ με το τριφύλλι να χάνει τεράστια ευκαιρία. Στο 7ο λεπτό ο ίδιος παίκτης με νέα κεφαλιά έστειλε την μπάλα έξω. Στο 12ο λεπτό ο Φαμπιάνο μάζεψε εύκολα ένα σουτ του Ακοράν. 5 λεπτά μετά ο Παπουλής επιχείρησε ένα μακρινό σουτ αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά πάνω από τα δοκάρια.

Στο 18ο λεπτό μετά από σέντρα από τα δεξιά, ο Ακοράν από κοντά έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια και έχασε τεράστια ευκαιρία για την ΑΕΚ. Στο 44ο λεπτό ο Ναούμ έκανε ένα καλό σουτ αλλά η μπάλα έφυγε έξω, ενώ λίγο μετά ο Τρισκόφσκι εντός περιοχής, έκανε το σουτ έξω.

Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 49ο λεπτό ο Τιάγκο γύρισε την μπάλα στον Παπουλή που από κοντά έκανε το 0-1! Στο 55ο λεπτό είχαμε φάση διαρκείας στην περιοχή της Ομόνοιας με τον Φαμπιάνο να μαζεύει την μπάλα. Στο 58ο λεπτό ένα σου του Νάντο έφυγε έξω. Στο 70΄ένα σουτ του Κούσουλου έφυγε έξω.

Στο 83ο λεπτό η ΑΕΚ έχασε ευκαιρία μετά από εκτέλεση κόρνερ.

AEKΜολ, Γκονζάλεθ, Αντωνιάδης, Σπιρόφσκι (70’Σπόλιαριτς), Ακοράν (88’Σαββίδης), Τρισκόφσκι, Νάντο (70’Ναράνχο), Χέιτλι, Φερνάντεθ, Ιωάννου, Ναούμ (77’Αναστασίου).

Στον πάγκο: Τέουνκενς, Σπόλιαριτς, Σούντερντεν, Αναστασίου, Ναράνχο, Κωνσταντίνου, Θωμά, Μπέιτς, Σαββίδης.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Φαμπιάνο, Λέτσιακς, Σέχου, Χούμποτσαν, Λούφτνερ, Γκόμεθ, Κούσουλος, Τιάγκο, Μποτεάκ (88’Λοΐζου), Παπουλής (78’Τζιωνής), Τσέποβιτς (78’Ντούρις).

Στον πάγκο: οι Παναγή, Λανγκ, Μαυρίας, Παναγιώτου, Γκόμες, Τζιωνής, Λοΐζου, Ντούρις, Κακουλλής.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Αντωνιάδης, Ναράνχο, Ιωάννου / Σέχου.

ΚΟΚΚΙΝΕΣ /

Διαιτητής: Χατσεγκάν Οβίντιου
Α’ Βοηθός: Γκινγκουλέακ Ράντου Άντριαν Στεφάν
Β’ Βοηθός: Γκεόργκε Σεμπάστιαν Εουγκέν
4ος: Χριστοφόρου Μάριος
VAR: Χιλ Πάβελ
AVAR: Χριστοφή Τιμόθεος
Παρατηρητής Διαιτησίας: Νικολαϊδης Χρίστος.

Τσέποβιτς, Γκόμεθ, Κούσουλος, Μποτεάκ, Τιάγκο

Send this to a friend