Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Β'ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Συγκλονίζει ο Ιγνάτοφ: «Ήταν η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου»
Συγκλονίζει ο Ιγνάτοφ: «Ήταν η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου»

Συγκλονίζει ο Ιγνάτοφ: «Ήταν η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου»

Είναι πιστός στρατιώτης της Ομόνοιας Αραδίππου και των ακαδημιών της. Από τα δικά του χέρια έχουν περάσει τόσοι και τόσοι ποδοσφαιριστές, τόσα και τόσα ταλέντα τα οποία βοήθησε να αναπτυχθούν και να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα.

Η Τετάρτη όμως που μας πέρασε ήταν πολύ διαφορετική για τον Βαλεντίν Ιγνάτοφ. Τον συναντήσαμε σε μία μας βόλτα στο Μακένζι και είχαμε την ευκαιρία να τα πούμε για λίγο στο… πόδι.

Μιλώντας λοιπόν περί ποδοσφαίρου δεν έκρυψε την χαρά του για τα επιτεύγματα των δικών του «παιδιών». Του Θεοδώρου που είναι στην ΕΝΠ και σκόραρε κόντρα στην Πάφο και του πιτσιρικά Αλεξάντερ Ιβάνοφ ο οποίος μάλιστα πρόσφατα κλήθηκε και στην εθνική Βουλγαρίας και ο οποίος σκόραρε στο ντεμπούτο του στο αρχικό σχήμα λίγες μέρες μετά που έκλεισε τα 16 του μόλις χρόνια.

«Απ’ όλα τα πράγματα που κατάφερα στο ποδόσφαιρο, ότι τίτλο πήρα η Τετάρτη ήταν η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου. Όχι μόνο για το γκολ που πέτυχε ο Ιβάνοφ αλλά και για το γκολ που πέτυχε ο Δημήτρης Θεοδώρου. Αυτό με ολοκλήρωσε όχι μόνο σαν προπονητή και ποδοσφαιριστή αλλά και σαν άνθρωπο».

Συγκλονιστικά λόγια από έναν σπουδαίο άνθρωπο, ποδοσφαιριστή και προπονητή.

Θεόδωρος Τσιολάκης – Larnakaonline Sports

Send this to a friend