Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Νέο δημοσίευμα για Ρόκα και παίκτη Παναθηναϊκού
Νέο δημοσίευμα για Ρόκα και παίκτη Παναθηναϊκού

Νέο δημοσίευμα για Ρόκα και παίκτη Παναθηναϊκού

Επανέρχεται το όνομα του ακραίου επιθετικού του Παναθηναϊκού, Αντόνιο Σαβιέρ, ο οποίος είναι εκτός πλάνων των πρασίνων.

Δείτε πιο κάτω αυτούσιο το δημοσίευμα της ιστοσελίδας sportime:

Ο Καταλανός παράγοντας του Τριφυλλιού έχει βάλει στο μάτι ποδοσφαιριστή της πρώην ομάδας του. Για ποιον πρόκειται και πώς σκοπεύουν να αντιδράσουν οι Πράσινοι σε περίπτωση που “σκάσει” πρόταση.

Παναθηναϊκός: Ο Τσάβι Ρόκα στις 11 Φεβρουαρίου του 2021 επέστρεψε στην ΑΕΚ Λάρνακας, τέσσερις μήνες μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό. Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής επανήλθε σε ένα περιβάλλον που γνωρίζει καλά, μα πάνω απ’ όλα στο οποίο έχει να υπερηφανεύεται για τα καλύτερα επαγγελματικά του χρόνια.

Σιγά σιγά ο Ρόκα έχει αρχίσει τον σχεδιασμό για τη νέα ΑΕΚ Λάρνακας του καλοκαιριού και στο πλαίσιο αυτό, εξετάζει περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που θα μπορούσαν να ενισχύσουν την κυπριακή ομάδα. Μάλιστα μια από τις περιπτώσεις που έχει ξεχωρίσει αφορά παίκτη του Παναθηναϊκού! Ο λόγος για τον Αντόνιο Σαβιέρ!

Ο Πορτογάλος εξτρέμ στάθηκε άτυχος φέτος, καθώς ένας σοβαρός τραυματισμός του στο ντέρμπι του πρώτου γύρου με τον Ολυμπιακό, του στέρησε τη δυνατότητα ν’ αγωνιστεί έκτοτε. Είναι δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα έβαζε το παραμικρό εμπόδιο στην αποχώρηση του ποδοσφαιριστή. Μάλιστα ο σχεδιασμός είναι να αφεθεί το καλοκαίρι ελεύθερος, προκειμένου να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του. Κάπου εκεί εμπλέκεται ο Ρόκα, έχοντας τον Πορτογάλο ακραίο ψηλά στη λίστα με τους υυποψηφίους εξτρέμ που κοιτάζει για την ΑΕΚ Λάρνακας.

Larnakaonline Sports

Send this to a friend