Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙΡΟΣ Πάσχα με καλοκαιρινές θερμοκρασίες
Πάσχα με καλοκαιρινές θερμοκρασίες

Πάσχα με καλοκαιρινές θερμοκρασίες

Θερμή αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα, κυρίως αραιή, σκόνη.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις, το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν το απόγευμα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 35 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 29 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 28 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μέχρι βόρειοι, ασθενείς, 3 μποφόρ και παροδικά κατά τόπους μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα ανατολικά και στα νοτιοανατολικά παράλια, γύρω στους 16 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή του Πάσχα, τη Δευτέρα και την Τρίτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο μέχρι την Δευτέρα, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά, για να κυμανθεί αισθητά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Την Τρίτη δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή της θερμοκρασίας.

Send this to a friend