Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Θουκής: «Ο καθένας να αναλαμβάνει τις ευθύνες του, δεν είμαστε ντετέκτιβ»
Θουκής: «Ο καθένας να αναλαμβάνει τις ευθύνες του, δεν είμαστε ντετέκτιβ»

Θουκής: «Ο καθένας να αναλαμβάνει τις ευθύνες του, δεν είμαστε ντετέκτιβ»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας Θουκής Θουκυδίδης.

Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του:

Για την κατάκτηση του νταμπλ από τη γυναικεία πετοσφαιρική ομάδα: «Θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια στη γυναικεία πετοσφαιρική μας ομάδα για την κατάκτηση του νταμπλ στη 2η κατηγορία. Συγχαρητήρια στις κοπέλες. Είναι μια παρένθεση χαράς και ικανοποίησης».

Για τη δύσκολη θέση της ομάδας στο πρωτάθλημα: «Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς κόντρα στην ΕΝΠ. Συνεχίζουμε δεν έχουμε άλλη επιλογή. Μαθηματικά είναι όλα εκεί ανοιχτά. Η ομάδα προετοιμάζεται για το παιχνίδι με τον Ερμή και βλέπουμε τα πάντα με αισιοδοξία. Δυστυχώς κάποια πράγματα δεν πήγαν καλά φέτος όμως πεισμώνουμε και προχωρούμε. Θα το παλέψουμε μέχρι τέλους».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει Ερμή: «Με τον Ερμή επιστρέφουν όλοι οι παίκτες και ελπίζουμε να έρθει μια νίκη που θα αλλάξει το κλίμα για να προχωρήσουμε μπροστά. Δυστυχώς υπήρχαν κάποιοι παίκτες οι οποίοι φέτος με τους τραυματισμούς τους επηρέασαν τη συνοχή της ομάδας».

Για την κριτική που δέχεται η ομάδα: «Καλώ όλους να στηρίξουν την ομάδα χωρίς μεμψιμοιρίες. Αν αγαπούμε αυτή την ομάδα οφείλουμε να τη στηρίξουμε και ο καθένας θα έχει την ευκαιρία να κάνει την κριτική του την ώρα που πρέπει. Κατανοούμε τον κόσμο ως ένα βαθμό όμως ο καθένας θα πρέπει να αναλαμβάνει τις ευθύνες του ως άτομο. Αυτή τη στιγμή προέχει η στήριξη προς τους παίκτες και την ομάδα».

Για το γεγονός ότι η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων ζήτησε να βγει από το στοίχημα το ΕΝΠ-Σαλαμίνα: «Δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω και ούτε με απασχόλησε αυτό το θέμα. Παίζεται ένα παιχνίδι, κάποιοι παίζουν στοιχήματα ασφαλώς. Η Αρχή ζήτησε με επιστολή της να αποσυρθεί το παιχνίδι από το στοίχημα, αντιλαμβάνομαι αποσύρθηκε. Υπάρχουν οι άρχοντες που χειρίζονται αυτά τα θέματα και αν υπάρχει κάτι που δεν είναι σωστό να το ερευνήσουν. Δεν είμαστε ούτε ντετέκτιβ να ερευνήσουμε αυτά τα θέματα. Υπάρχουν οι θεσμοί για να ασχοληθούν και αν υπάρχει κάτι το μεμπτό να μας το πουν».

Send this to a friend