Home ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ Δέκα σημεία για rapid test την Πέμπτη στη Λάρνακα, τέσσερα στην Αμμόχωστο
Δέκα σημεία για rapid test την Πέμπτη στη Λάρνακα, τέσσερα στην Αμμόχωστο

Δέκα σημεία για rapid test την Πέμπτη στη Λάρνακα, τέσσερα στην Αμμόχωστο

Συνεχίζεται σήμερα Πέμπτη το δωρεάν πρόγραμμα ελέγχου για κορωνοϊό με rapid tests αντιγόνου των εργαζομένων, ενώ ταυτόχρονα διενεργείται το πρόγραμμα ελέγχου του γενικού πληθυσμού.

Στη πόλη και επαρχία Λάρνακας θα λειτουργήσουν δέκα σημεία δειγματοληψίας και τέσσερα στην επαρχία Αμμοχώστου.

Στη Λάρνακα σημείο δειγματοληψίας θα λειτουργεί από τις 08.00 μέχρι τις 16.30 στη Βιομηχανική Περιοχή Αραδίππου (χώρος στάθμευσης εταιρείας Α/φοι Ανδρέου, εμπορικό ΜΑΚΙΤΑ), ενώ από τις 08.30 μέχρι τις 17.30, στο Δημοτικό Μέγαρο Αθηένου (στεγασμένος χώρος στάθμευσης), στο οίκημα του παλαιού παντοπωλείου Ξυλοτύμπου και στο Δημοτικό Αμφιθέατρο του Δήμου Δρομολαξιάς – Μενεού.

Ακόμα από τις 08.30 μέχρι τις 18.00 θα λειτουργούν σημεία δειγματοληψίας στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας, στο γήπεδο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στη περιοχή Αγιοι Ανάργυροι, στο οίκημα του Σωματείου «Ερμής Αραδίππου» στην Αραδίππου, στο Κοινοτικό Συμβούλιο Συνοικισμού Μακαρίου στην περιοχή Καμάρες (Οδός Αγίου Βασιλείου 5) και στην εκκλησία Αγίου Νικολάου στη Δροσιά.

Από τις 08.30 μέχρι τις 19.00 θα λειτουργεί σημείο δειγματοληψίας στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αγίου Γεωργίου Κοντού» στη Λάρνακα.

Στην επαρχία Αμμοχώστου σημεία δειγματοληψίας θα λειτουργούν από τις 08.30 μέχρι τις 17.30 στο Πνευματικό Κέντρο του Μητροπολιτικού Ναού Παραλιμνίου, στο Σωματείο «Ονήσιλος» στη Σωτήρα και στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Δερύνειας.

Επίσης από τις 08.30 μέχρι τις 18.00 θα λειτουργεί σημείο δειγματοληψίας στο χώρο στάθμευσης του φούρνου «Ζορμπάς στο Παραλίμνι (παρά τον κυκλικό κόμβο Κάππαρη).

Send this to a friend