Home ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΠΟΨΕΙΣ Συμφιλίωση οφειλών Γεσυ με δικαιούχους άμεσα
Συμφιλίωση οφειλών Γεσυ με δικαιούχους άμεσα

Συμφιλίωση οφειλών Γεσυ με δικαιούχους άμεσα

* Του Ανδρέα Γερμανού

Μπορεί πλέον το Γενικό Σχέδιο Υγείας (ΓΕΣΥ) να είναι για τα καλά στις ζωές μας και να έχει διευκολύνει αρκετά τις ιατρικές υπηρεσίες στην Κύπρο, όμως δημιουργούνται πολλές φορές προβλήματα για παρόχους ιατρικών υπηρεσιών.

Αρκετοί πάροχοι, οι οποίοι είναι ενταγμένοι στο ΓΕΣΥ, έχουν συχνά πρόβλημα με την συμφιλίωση της πληρωμής που λαμβάνουν από το ΓΕΣΥ σε σχέση με τις υπηρεσίες που έχουν προσφέρει. Αρκετές φορές πάλι, δεν συμφωνούν με το ποσό της πληρωμής τους ή δεν μπορούν να ξεκαθαρίσουν για ποιες υπηρεσίες έχουν πληρωθεί. Επιπλέον, αρκετοί αντιμετωπίζουν μεγάλη καθυστέρηση πληρωμής εκ μέρους του ΓΕΣΥ με αποτέλεσμα να τους δημιουργεί προβλήματα ρευστότητας.

Η μη συμφιλίωση των πληρωμών και υπηρεσιών δημιουργεί ένα αίσθημα ανασφάλειας και πολλές φορές απόγνωσης στους παρόχους.

Ο κάθε πάροχος πρέπει να έχει τον δικό του εξειδικευμένο συνεργάτη στον οποίο θα μπορεί να στηριχθεί και βασιστεί για τεκμηρίωση της ορθότητας των πληρωμών ούτως ώστε να μπορεί με σιγουριά να προγραμματίζει τις μελλοντικές του δραστηριότητες.

Στην PHS & Partners, με το εξειδικευμένο προσωπικό μας για θέματα που αφορούν το ΓΕΣΥ, μπορούμε να διασφαλίσουμε την σωστή συμφιλίωση αλλά και τεκμηρίωση οφειλών.

Εάν επιζητείτε λοιπόν άμεση λύση κλείστε σήμερα ραντεβού με έναν εξειδικευμένο οικονομικό σύμβουλο της εταιρείας μας για να σας καθοδηγήσει και να σας συμβουλεύσει.

PHS Turning Tax to Investment

*Accounting & VAT Partner

Send this to a friend