Home ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ Δώδεκα σημεία για rapid tests την Κυριακή στη Λάρνακα, τέσσερα στην Αμμόχωστο
Δώδεκα σημεία για rapid tests την Κυριακή στη Λάρνακα, τέσσερα στην Αμμόχωστο

Δώδεκα σημεία για rapid tests την Κυριακή στη Λάρνακα, τέσσερα στην Αμμόχωστο

Συνεχίζεται σήμερα, Κυριακή το δωρεάν πρόγραμμα ελέγχου για κορωνοϊό με rapid tests αντιγόνου των εργαζομένων, ενώ ταυτόχρονα διενεργείται το πρόγραμμα ελέγχου του γενικού πληθυσμού.

Στη πόλη και επαρχία Λάρνακας θα λειτουργήσουν δώδεκα σημεία δειγματοληψίας και τέσσερα στην επαρχία Αμμοχώστου.

Στην Λάρνακα σημεία δειγματοληψίας θα λειτουργούν από τις 09.00 μέχρι τις 18.00 θα λειτουργήσουν σημεία δειγματοληψίας στο Δημοτικό Θέατρο Δήμου Δρομολαξιάς και στο Κοινοτικό Συμβούλιο Αγγλισίδων.

Από τις 09.00 μέχρι  τις 18.30 σημεία δειγματοληψίας θα λειτουργούν στην Πλατεία Ευρώπης, στο Δημοτικό Θέατρο, στο Κοινοτικό Συμβούλιο Μακαρίου στην περιοχή Καμάρες (Οδός Αγίου Βασιλείου 5), στο οίκημα του Σωματείου «Ερμής Αραδίππου» στην Αραδίππου, στο Δημοτικό Μέγαρο Αθηένου (στεγασμένος χώρος στάθμευσης) και στο οίκημα του παλαιού παντοπωλείου Ξυλοτύμπου.

Από τις 09.00 μέχρι τις 15.30 θα λειτουργεί σημείο δειγματοληψίας στην ακαδημία τένις «Ηροδότου» στο Μενεού και από τις 18.00 στο Δημοτικό Θέατρο Δήμου Δρομολαξιάς και στο Κοινοτικό Συμβούλιο Αγγλισίδων.

Σημεία δειγματοληψίας θα λειτουργούν επίσης από τις 09.00 μέχρι τις 19.30 Πολιτιστικό Κέντρο «Αγίου Γεωργίου Κοντού» στη Λάρνακα και στο Γήπεδο «Αντώνης Παπαδόπουλος», ενώ από τις 10.00 μέχρι τις 18.30 στην εκκλησία Αγίου Νικολάου στη περιοχή Δροσιά.

Στην επαρχία Αμμοχώστου σημεία δειγματοληψίας θα λειτουργούν από τις 09.00 μέχρι τις 18.00 στο χώρο στάθμευσης του φούρνου «Ζορμπάς» στο Παραλίμνι (παρά τον κυκλικό κόμβο Κάππαρη), στο Σωματείο «Ονήσιλλος» στη Σωτήρα και στο Κέντρο Ενηλίκων Δερύνειας.

Σημείο δειγματοληψίας θα λειτουργεί επίσης από τις 10.30 μέχρι τις 19.00 στο Πνευματικό Κέντρο του Μητροπολιτικού Ναού Παραλιμνίου.

Send this to a friend