Home ΛΑΡΝΑΚΑ Μαθήτριες από το Γυμνάσιο Ξυλοφάγου συμμετέχουν σε Πανελλήνιο διαγωνισμό τραγουδιού
Μαθήτριες από το Γυμνάσιο Ξυλοφάγου συμμετέχουν σε Πανελλήνιο διαγωνισμό τραγουδιού

Μαθήτριες από το Γυμνάσιο Ξυλοφάγου συμμετέχουν σε Πανελλήνιο διαγωνισμό τραγουδιού

Στον Πανελλήνιο μουσικό διαγωνισμό “Κάν’ το ν’ ακουστεί 2021” με τίτλο “Από το Εγώ στο Εμείς” που διοργανώνει το European School Radio λαμβάνει μέρος το Περιφερειακό Γυμνάσιο Ξυλοφάγου με τραγούδι που έγραψαν δύο μαθήτριες του εν λόγω σχολείου. 

Συγκεκριμένα, τους στίχους του τραγουδιού έγραψαν οι μαθήτριες Γεωργία Παράσχου και Μαρίνα Γεωργίου ενώ τη μελοποίηση έκανε η Γεωργία Παράσχου.

Για τον εν λόγω διαγωνισμό θα δοθούν δύο βραβεία. Το ένα βραβείο από τους κριτές και το άλλο από το κοινό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση: Η Ψηφοφορία Ακροατών ξεκίνησε 22 Απριλίου και λήγει στις 25 Μαΐου! Ήρθε η ώρα να επικοινωνήσετε τις συμμετοχές σας, να δημοσιεύσετε τα βίντεο κλιπ σας, να προωθήσετε τις παραγωγές σας σε φίλους και αγαπημένους και να τους προσκαλέσετε να δώσουν τις καρδιές τους! Ας γεμίσουμε το διαδίκτυο με τις φωνές και τη μουσική σας και ας επιβραβεύσουμε με τις ψήφους μας τη δημιουργία των μαθητών/μαθητριών, ακόμα και σε αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες! Στον αέρα, λοιπόν, από τώρα μέχρι και τις 25 Μαΐου, η ειδική σελίδα της Ψηφοφορίας Ακροατών http://contest.europeanschoolradio.eu/vote/

Τα αποτελέσματα της Αξιολόγησης για τα πρώτα βραβεία μόνο και χωρίς να αποκαλύπτεται η σειρά κατάταξης, θα ανακοινωθούν την Μεγάλη Τρίτη 27 Απριλίου στην ραδιοφωνική εκπομπή “Κάν’ το ν’ ακουστεί στον αέρα”* (20.00-22.00). Τα σχολεία που θα ακούσουν το όνομά τους και τον τίτλο της συμμετοχής τους θα ετοιμαστούν για την Τελετή Βράβευσης, που θα πραγματοποιηθεί τηλεοπτικά στην ΕΡΤ3!

Για να ακούσετε  τη συμμετοχή του Γυμνασίου Ξυλοφάγου με αριθμό 6201 πατήστε εδώ

Send this to a friend