Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Φόνος «Μαριούθκια»: «Παρέλαση» προσώπων στην Αστυνομία – Ψάχνουν μαρτυρία (βίντεο)
Φόνος «Μαριούθκια»: «Παρέλαση» προσώπων στην Αστυνομία – Ψάχνουν μαρτυρία (βίντεο)

Φόνος «Μαριούθκια»: «Παρέλαση» προσώπων στην Αστυνομία – Ψάχνουν μαρτυρία (βίντεο)

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες από τα μέλη της  Αστυνομίας, με σκοπό να φτάσουν στα ίχνη του δράστη ή των δραστών της ενέδρας  θανάτου στον 34χρονο Μάριο Γεωργίου άλλως «Μαριούθκια».

Μιλώντας στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου ανέφερε πως οι εξετάσεις βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη σε μια προσπάθεια να εντοπιστεί μαρτυρία και μαρτυρικό υλικό ώστε να μπορέσουμε να οδηγηθούμε στους δράστες.

Κατά τη διάρκεια των ωρών που πέρασαν συνεχίστηκε η ανάκριση προσώπων που θεωρούνται που θα προσέφεραν μαρτυρίες ενώ σύμφωνα με τον κ. Ανδρέου έρευνες έγιναν σε διάφορες περιοχές και υποστατικά.

Σημειώνεται πως χθες(20/04) αργά το βράδυ ολοκληρώθηκε η νενομισμένη νεκροτομή στη σορό του «Μαριούθκια». Ο θάνατος του 34χρονου σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροτομής οφείλεται σε κρανιοεγκεφαλική κάκωση, πολλαπλές κακώσεις σώματος και ζωτικών οργάνων από πυροβόλο όπλο. Το θύμα είχε τρεις σφαίρες, μια στον κρόταφο, μια στο αριστερό χέρι και μια στο δεξί χέρι η οποία έπληξε και ζωτικά όργανα.

Το «προφίλ» του θύματος

Ο 34χρονος «Μαριούθκιας» ήταν γνωστό πρόσωπο στις αρχές.

Πολλές φορές το όνομα του ενεπλάκη στη διερεύνηση σωρείας υποθέσεων, μεταξύ αυτών και υπόθεση ναρκωτικών, για την οποία έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης. Πάντως, το θύμα εξέφραζε φόβους για τη ζωή του, ενώ τον περασμένο Ιανουάριο, μετά από επιχείρηση της αστυνομίας, εντοπίστηκε οπλισμός ο οποίος φέρεται ότι θα χρησιμοποιείτο όπως υποστήριξε, για εγκληματική ενέργεια εναντίον του.

Το ίδιο συνέβη και την περασμένη εβδομάδα, μετά τον εντοπισμό νέων τεκμηρίων για τα οποία επίσης υπήρξε εκτίμηση, ότι προορίζονταν για σχεδιαζόμενη εγκληματική ενέργεια εναντίον του.

Send this to a friend