Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Tον γάζωσαν μέσα στη Lamborghini – Τραύματα στο κεφάλι φέρει ο «Μαριούθκιας»
Tον γάζωσαν μέσα στη Lamborghini – Τραύματα στο κεφάλι φέρει ο «Μαριούθκιας»

Tον γάζωσαν μέσα στη Lamborghini – Τραύματα στο κεφάλι φέρει ο «Μαριούθκιας»

Στο σαφάρι για συλλογή τεκμηρίων βρίσκονται από νωρίς το πρωί της Τρίτης 20 Απριλίου, οι ανακριτές του ΤΑΕ Λάρνακας, οι οποίοι από το βράδυ της 19ης Απριλίου είναι αντιμέτωποι με έναν φόνο, η εξιχνίαση του οποίου δεν θα είναι και η πιο εύκολη.

Τα βήματα των Αρχών μοιραία οδηγούνται σε ανοικτούς λογαριασμούς της νύχτας ενώ από τα γραφεία των ανακριτών αναμένεται να περάσουν αρκετά πρόσωπα, παλιοί και νέοι «γνώριμοι».

Τόσο η ώρα όσο και η περιοχή στην οποία διαπράχθηκε το στυγερό έγκλημα συνθέτουν ένα σκηνικό βγαλμένο από ταινία. Ο δρόμος στην περιοχή του Μενεού που οδηγεί στα Περβόλια είναι σκοτεινός ενώ στο πλάι τα ψηλά κυπαρίσσια φαίνεται πως πρόσφεραν φυσική κρυψώνα στους δράστες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το πολυτελές αυτοκίνητο φέρει 4 πυροβολισμούς ενώ το θύμα φέρει τραύματα και στο κεφάλι. Ο 37χρονος γνωστός ως «Μαριούθκιας» που απασχόλησε αρκετές φορές τις Αρχές για διάφορες υποθέσεις είχε ελαττώσει ταχύτητα λόγω κυρτώματος που υπήρχε στον δρόμο, δίδοντας έτσι ευκαιρία στους δράστες να του καταφέρουν θανάσιμους πυροβολισμούς.

Στη σκηνή εντοπίστηκαν κάλυκες οι οποίοι και θα τύχουν περαιτέρω εξετάσεων από το αρμόδιο τμήμα της Αστυνομίας ενώ οι ανακριτές σε πρώτο στάδιο δεν φαίνεται να έχουν στα χέρια τους μαρτυρία για το πώς κινήθηκαν οι δράστες. Αν δηλαδή επέβαιναν σε μοτοσικλέτα ή σε όχημα.

 

Send this to a friend