Home ΛΑΡΝΑΚΑ Ο Σύλλογος Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας ηγείται μιας πρωτοβουλίας για σειρά δράσεων περιβαλλοντικού χαρακτήρα, με τίτλο “Γυναίκες σε δράση”
Ο Σύλλογος Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας ηγείται μιας πρωτοβουλίας για  σειρά δράσεων περιβαλλοντικού χαρακτήρα, με τίτλο “Γυναίκες σε δράση”

Ο Σύλλογος Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας ηγείται μιας πρωτοβουλίας για σειρά δράσεων περιβαλλοντικού χαρακτήρα, με τίτλο “Γυναίκες σε δράση”

Σήμερα Τρίτη στις 5.30 μ.μ. – 6.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια με την Διαδικτυακή Παρουσίαση της πρωτοβουλίας.

Στην παρουσίαση θα συμμετέχουν ο κ. Κώστας Καδής, Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, η κα. Κλέλια Βασιλείου, Επίτροπος Περιβάλλοντος, ο κος. Γιάννης Γιαννάκης, Επίτροπος Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων και θα συντονίζει η κα. Άννα Κοσμά, Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας.

Παρακολουθείστε ζωντανά την συζήτηση στην Σελίδα του Συλλόγου Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας στο Facebook Σύλλογος Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας. Στόχος της παρουσίασης είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού για την περιβαλλοντική επιβάρυνση αλλά και τους κινδύνους που επιφέρει στη δημόσια υγεία η παράνομη απόρριψη σκουπιδιών.

Ο Σύλλογος Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας οργανώνει την εκστρατεία αυτή εμπλέκοντας τις γυναίκες στις κοινότητες της επαρχίας της Λάρνακας καθώς και άλλους τοπικούς και Περιφερειακούς φορείς.

Οι δράσεις θα αφορούν τον καθαρισμό χώρων όπου συστηματικά απορρίπτονται σκουπίδια επιβαρύνοντας το περιβάλλον και την δημόσια υγεία, την μεταφορά απορριμμάτων στα αδειοδοτημένα πράσινα σημεία της κάθε περιοχής, την «υιοθεσία χώρων πρασίνου», την δεντροφύτευση συγκεκριμένων χώρων στην κοινότητα καθώς επίσης και άλλες παρόμοιου είδους δράσεις όπως θα κριθεί αναγκαίο τοπικά.

Send this to a friend