Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ 3 ζαχαροπλαστεία στη Λάρνακα σου φτιάχνουν τα πιο παιχνιδιάρικα πασχαλινά αυτά
3 ζαχαροπλαστεία στη Λάρνακα σου φτιάχνουν τα πιο παιχνιδιάρικα πασχαλινά αυτά

3 ζαχαροπλαστεία στη Λάρνακα σου φτιάχνουν τα πιο παιχνιδιάρικα πασχαλινά αυτά

Το Πάσχα γενικότερα πάντα θέλουμε να απολαμβάνουμε ωραίο φαγητό, ωραία γλυκά, παραδοσιακές γεύσεις και φυσικά, ωραία σοκολατένια αβγά.

Κι ευτυχώς για μας (και τους μικρούς μας φίλους φυσικά) τα τελευταία χρόνια παρατηρούμε με ευχαρίστηση ότι τα σοκολατένια αβγά έχουν αλλάξει. Τα βρίσκουμε στην αγορά σε μεγέθη τεράστια, αβγά-μαμούθ, όλο σοκολάτα, αλλά και με εκπλήξεις στο εσωτερικό τους, σε πολλές παραλλαγές με αγαπημένους ήρωες από το σινεμά και όχι μόνο.

Φέτος, παρατηρήσαμε πως πολλά ζαχαροπλαστεία το πήραν ένα βήμα παραπέρα, δημιουργώντας αβγά-υπερπαραγωγή, μικρά έργα τέχνης που πραγματικά σκέφτεσαι ακόμα και να τα φας.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε 4 ζαχαροπλαστεία στη Λάρνακα που προσφέρουν πασχαλινά αυγά.

Chocoland 

Πασχαλινά αυγά σε μια τεράστια ποικιλία από σχέδια για μικρούς και μεγάλους. Λόγω της τεράστιας ζήτησης των Πασχαλινών σοκολατένιων αυγών το ζαχαροπλαστείο ενημερώνει ότι θα δεχεται παραγγελίες μέχρι την Κυριακή 25/04/2021.

Ηνωμένων Εθνών Κατ. 8, 24 668702

Liotatis Lotier

Σ΄αυτό το ζαχαροπλαστείο όλα είναι υπερπαραγωγή και σπέσιαλ. Το ίδιο και τα πασχαλινά σοκολατένια αβγά που ετοίμασαν και φέτος, προκειμένου να εντυπωσιάσουν μικρούς και μεγάλους! Και τα κατάφεραν!

 Λάρνακα, 77777705

New York Sweets

Τα πιο κάτω θα μπορούσε να ήταν όμορφα διακοσμητικά. Όμως είναι … σοκολατένια πασχαλινά αυγά! Κάνε μία βόλτα από τα ζαχαροπλαστεία New York Sweets και ανακαλύψτε όλη την ποικιλία σοκολατένιων αυγών που ετοίμασαν για μας.

Λάρνακα, 24627770 

Larnakaonline Έξοδος

 

Send this to a friend