Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Φανιέρος για ΑΠΟΕΛ: «Αυτό το κάνεις για τις εντυπώσεις, για το επόμενο σου ματς»
Φανιέρος για ΑΠΟΕΛ: «Αυτό το κάνεις για τις εντυπώσεις, για το επόμενο σου ματς»

Φανιέρος για ΑΠΟΕΛ: «Αυτό το κάνεις για τις εντυπώσεις, για το επόμενο σου ματς»

Στον Super Sport fm 104.0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» με την Κατερίνα Κυριάκου, μίλησε ο πρόεδρος του Ερμή, Λουκάς Φανιέρος.

Για την κατάσταση στην ομάδα: «Νικήσαμε το ΑΠΟΕΛ, μία σανίδα σωτηρίας αλλά τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη. Θα το παλέψουμε, υπάρχει ανταγωνισμός και αυτό είναι πολύ καλό για όλες τις ομάδες στο πρωτάθλημα».

«Είναι πολύ λυπηρό νέο ο τραυματισμός του Γαβριήλ και του ευχόμαστε καλή ανάρρωση. Το ΑΠΟΕΛ δε ήταν χαλαρό, ήμασταν τυχεροί στην φάση με τον τερματοφύλακα δεν χαρίστηκε επειδή είχε το ματς με Ανόρθωση, ήμασταν τυχεροί και κερδίσαμε το ματς».

Για την καταγγελία του ΑΠΟΕΛ για τον διαιτητή Σωτηρίου: «Εγώ δεν είδα κάτι, σε ένα αδιάφορο ματς γιατί βγάζει αυτή την κακία, αλλά δικαιούται είναι ΑΠΟΕΛ αλλά αυτό το πράγμα το κάνεις για τις εντυπώσεις για το επόμενο σου ματς και καλά κάνεις. Τι είχε αυτό το παιχνίδι δηλαδή; Για τα πέναλτι, αυτή είναι η γνώμη του ΑΠΟΕΛ. Δεν νομίζω να υπήρχε κάτι, είχαμε δύο πέναλτι αλλά μας έδωσαν το ένα. Ο καθένας δικαιούται να καταγγείλει όποιον θέλει, μπορεί να αδικήθηκε το ΑΠΟΕΛ, αλλά με την καταγγελία δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνει αλλά είναι σίγουρα δικαίωμα του».

Για την μάχη του τίτλου: «Η Ομόνοια έχει το προβάδισμα αλλά τίποτα δεν τελείωσε. Δεν περίμενα την ΑΕΛ να έχει αυτά τα αποτελέσματα, είναι κρίμα, ένας τερματοφύλακας που ήταν το νούμερο ένα να γίνει αυτό, έκανε το πρώτο λάθος. Είναι ο καλύτερος όταν παίζει με τα πόδια σίγουρα, αλλά μπορεί να συμβεί αυτό, το λάθος δεν έπρεπε να γίνει αλλά εκείνη την στιγμή δεν χρειαζόταν να ρισκάρει, σε ένα άλλο παιχνίδι θα ήταν αλλιώς αλλά σε ένα τόσο κρίσιμο ματς έπρεπε να ήταν πιο προσεκτικός. Στο Ομόνοια-ΑΕΛ θα κριθεί ο τίτλος. Νομίζω προβάδισμα, βάση προγράμματος, έχει ο Απόλλωνας, θα δούμε όμως είναι ωραίο το πρωτάθλημα».

Για την μάχη του υποβιβασμού: «Αυτή την αγωνιστική θα κριθούν πολλά. Δεν δεν μπορείς να έχεις αδιαφορία, αυτό που λέγαμε από πριν πρέπει σε κάθε ματς να υπάρχει ένα έπαθλο, βλέπεις με τον Εθνικό είχαν θέμα με το στοίχημα. Ο κόσμος όταν βρει ομάδα που είναι αδιάφορη παίζουν στοιχήματα να χάσει αυτό είναι. Παντού υπάρχουν τζογαδόροι και αυτή είναι η δουλειά τους να παίζουν για να κερδίζουν και όχι μόνο στην Κύπρο σε όλο τον κόσμο».

Για το αν θα σωθεί ο Ερμής: «Θα επιδιώξουμε με όλες μας τις δυνάμεις μας να κερδίσουμε τα παιχνίδια και θα πρέπει να κριθεί από τις ομάδες που είναι μέσα στο γήπεδο και όχι από την διαιτησία το τι θα γίνει».

LarnakaOnline Sports

Send this to a friend