Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ «Δεν έχουμε χάσει την πίστη μας, είμαστε με την πλάτη στον τοίχο»
«Δεν έχουμε χάσει την πίστη μας, είμαστε με την πλάτη στον τοίχο»

«Δεν έχουμε χάσει την πίστη μας, είμαστε με την πλάτη στον τοίχο»

Στον Super Sport fm 104.0 και την εκπομπή «Καλημέρα στα Σπορ» με τον Άλκη Μπότσο, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος.

Για το σημερινό ματς με την Καρμιώτισσα: «Για εμάς δεν υπάρχει δεύτερη επιλογή, οτιδήποτε εκτός από νίκη δεν θα μας βοηθήσει. Απέναντι σε μία ομάδα που δύσκολα θα παραμείνει στην κατηγορία άρα πρέπει να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και μετά να κοιτάξουμε τον επόμενο αντίπαλο και λόγω της θέσης που βρισκόμαστε δεν διαπραγματευόμαστε κάτι άλλο εκτός από τους τρεις βαθμούς της νίκης».

«Έχουν ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν την ζημιά μπορεί να φαίνεται ότι κερδίσαμε εύκολα τον αντίπαλο αλλά υπήρξε δυσκολία πριν το πρώτο γκολ αλλά μετά το τελειώσαμε εύκολα. Πρέπει να περιορίσουμε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές από την αντίπαλη ομάδα και να έχουμε συγκέντρωση με πειθαρχία για να καταφέρουμε να πάρουμε μία πολύ σημαντική νίκη».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Εκτός είναι ο Σιαθάς που έχει υποστεί θλάση και θα μείνει εκτός 2-3 εβδομάδες εκτός και ο Ντανίλο ανεβάζει στροφές αλλά δεν είναι έτοιμος και δεν θέλουμε να το ρισκάρουμε. Και ο Βεσελόφσκι ο οποίος ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις».

Για την κατάσταση στην ομάδα: «Βρισκόμαστε σε μία δύσκολη βαθμολογική θέση αλλά δεν έχουμε χάσει την πίστη μας, είμαστε με την πλάτη στον τοίχο και μόνο νίκες πρέπει να έχουμε. Δεν πρέπει να ανοίξει η ψαλίδα με τους αντιπάλους μας και δυστυχώς δεν εξαρτάται από εμάς άλλα αν παρουσιαστούμε όπως πρέπει θα πάρουμε τα αποτελέσματα που πρέπει και να κρατηθούμε στην πρώτη κατηγορία. Εμείς βλέπουμε τον σημερινό αγώνα και μετά θα κοιτάξουμε το επόμενο ματς με ΕΝΠ το οποίο ίσως είναι κομβικό για την συνέχεια της ομάδας μας».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο της ομάδας: «Υπάρχει ανησυχία γιατί θέλουμε το καλό της ομάδας και για τον κόσμο και για εμάς. Πρέπει όλοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να μαζέψουμε τους απαραίτητους βαθμούς. Οφείλουμε να παλέψουμε δεν υπάρχουν δικαιολογίες έχουμε και επιστροφές ποδοσφαιριστών επομένως πρέπει να δώσουμε την σημερινή μας μάχη και μετά θα δούμε τα δεδομένα. Ο κόσμος πρέπει να μείνει δίπλα στην ομάδα».

Send this to a friend