Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Χάνει έδαφος ο Αυγουστή…
Χάνει έδαφος ο Αυγουστή…

Χάνει έδαφος ο Αυγουστή…

Η νέα ήττα της ΑΕΚ από ένα αδιάφορο Ολυμπιακό με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα του είναι κάτι το οποίο σίγουρα στην ομάδα της Λάρνακας μόνο προβληματισμό και απογοήτευση έχει σκορπίσει.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή τη δεδομένη στιγμή φαίνεται να χάνει έδαφος ως προς την παραμονή του και τη νέα χρονιά. Άπαντες αναγνωρίζουν ότι ανέλαβε την ομάδα σε δύσκολη περίοδο με ένα ρόστερ με πολλές ελλείψεις το οποίο όμως σε βάθος χρόνου δεν μπόρεσε να αναπτύξει σε ικανοποιητικά επίπεδα ή να το κρατήσει σε ένα υποφερτό επίπεδο.

Κάτι που ξενίζει και σχολιάζεται είναι και οι δηλώσεις του κόουτς οι οποίες σχεδόν κάθε βδομάδα δίνουν τροφή προς… σχόλια. Η δήλωση του: «Κοιτάξτε, θα σας πω ξεκάθαρα. Δεν είμαι εδώ για να δίνω εξετάσεις παιχνίδι με παιχνίδι», από πολλούς σχολιάστηκε και αναγνώστηκε ως μήνυμα προς τον Τσάβι Ρόκα.

Ο Κύπριος τεχνικός σχολίασε και τον στόχο της Ευρώπης. Ενώ στο ξεκίνημα της παρουσίας του μιλούσε ακόμη και για πίστη για πρωτάθλημα (ακραίο αλλά στο ξεκίνημα του είναι λογικό να ήθελε να φέρει ένα άλλο αέρα με κάποιες ίσως υπερβολικές δηλώσεις), χθες ξεκαθάρισε ότι η ομάδα σήμερα βρίσκεται στο πιο ψηλό σημείο που θα μπορούσε να βρίσκεται. Δεν ξέρω αν θα μπορούσε η ΑΕΚ να τερματίσει 4η ή ακόμη και 3η. Και να μην μπορούσε δεν θα μπορούσε να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο ή να έχει μία πιο σταθερή εικόνα στο γήπεδο;

Όπως και να έχει ο Αυγουστή έχασε έδαφος ενόψει της νέας σεζόν στο αν θα αποτελεί την επιλογή του Ρόκα για την ΑΕΚ της περιόδου 2021-22. Η απόφαση είναι αποκλειστικά του Τσάβι Ρόκα ο οποίος αξιολογεί όλα τα δεδομένα, βλέπει, κρίνει και αποφασίζει…

Πάνος Λάρκος – Larnakaonline Sports

Send this to a friend