Home ΛΑΡΝΑΚΑ Ο «μίνι» καύσωνας έστειλε τους Κύπριους στις παραλίες (φώτο)
Ο «μίνι» καύσωνας έστειλε τους Κύπριους στις παραλίες (φώτο)

Ο «μίνι» καύσωνας έστειλε τους Κύπριους στις παραλίες (φώτο)

Την τιμητική τους είχαν και σήμερα οι παραθαλάσσιες περιοχές της Κύπρου εν μέσω των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στο νησί.

Όπως θα δείτε από τις φωτογραφίες μας, η παραλία των Φοινικούδων στη Λάρνακα ήταν μεταξύ των δημοφιλέστερων επιλογών για την Κυριακή αλλά και η παραλία Μακένζυ (18/4).

Σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας, η θερμοκρασία ανήλθε γύρω στους 36 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα παράλια και στους 28 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό και τα ψηλότερα ορεινά και γύρω στους 19 στα παράλια.

Αύριο ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα παράλια και στους 30 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση την Τρίτη, μικρή περαιτέρω πτώση την Τετάρτη και θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα την Πέμπτη, τα οποία είναι κοντά στους κλιματικούς μέσους όρους.

 

 

 

Send this to a friend