Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙΡΟΣ Νύχτα καλοκαιριού η αποψινή – Στους 19 βαθμούς η θερμοκρασία
Νύχτα καλοκαιριού η αποψινή – Στους 19 βαθμούς η θερμοκρασία

Νύχτα καλοκαιριού η αποψινή – Στους 19 βαθμούς η θερμοκρασία

Καλοκαίρι θυμίζει η σημερινή μέρα με το θερμόμετρο στο εσωτερικό να αγγίζει τους 36 βαθμούς, ενώ σε συνδυασμό με την σκόνη, η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική.

Η θερμοκρασία στα παράλια αγγίζει τους 30 βαθμούς και τους 28 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Θερμή σχετικά με τις προηγούμενες, θα είναι και η αποψινή νύχτα.

Σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας, η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό και τα ψηλότερα ορεινά και γύρω στους 19 στα παράλια.

Αύριο η θερμοκρασία αναμένεται να αυξηθεί εκ νέου.

Συγκεκριμένα, η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα παράλια και στους 30 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση την Τρίτη.

Αναλυτικά ο καιρός

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη θα επηρεάζουν την περιοχή μέχρι την Τρίτη.

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό και τα ψηλότερα ορεινά και γύρω στους 19 στα παράλια.

Αύριο ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα παράλια και στους 30 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση την Τρίτη, μικρή περαιτέρω πτώση την Τετάρτη και θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα την Πέμπτη, τα οποία είναι κοντά στους κλιματικούς μέσους όρους.

Send this to a friend