Home ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ Δώδεκα σημεία για rapid test την Κυριακή στη Λάρνακα, τέσσερα στην Αμμόχωστο
Δώδεκα σημεία για rapid test την Κυριακή στη Λάρνακα, τέσσερα στην Αμμόχωστο

Δώδεκα σημεία για rapid test την Κυριακή στη Λάρνακα, τέσσερα στην Αμμόχωστο

Συνεχίζεται σήμερα Κυριακή το δωρεάν πρόγραμμα ελέγχου για κορωνοϊό με rapid tests αντιγόνου των εργαζομένων, ενώ ταυτόχρονα διενεργείται το πρόγραμμα ελέγχου του γενικού πληθυσμού.

Στη πόλη και επαρχία Λάρνακας θα λειτουργήσουν δώδεκα σημεία δειγματοληψίας και τέσσερα στην επαρχία Αμμοχώστου.

Στην Λάρνακα σημεία δειγματοληψίας θα λειτουργούν από τις 09:00 μέχρι τις 18:00 στην πλατεία Ευρώπης, στο Κοινοτικό Συμβούλιο Συνοικισμού Μακαρίου, περιοχή Καμάρες οδός Αγίου Βασιλείου 5, στο πάρκο δίπλα από Τράπεζα Κύπρου και υπεραγορά Στέλιος στα Λειβάδια, στο οίκημα σωματείου Ερμής Αραδίππου στην Αραδίππου, στον στεγασμένο χώρο στάθμευσης στο δημοτικό Μέγαρο Αθηένου, στο οίκημα παλαιού Παντοπωλείου στην Ξυλοτύμπου και στο κοινοτικό συμβούλιο Αγγλισίδων.

Δειγματοληψίες θα διενεργούνται από τις 09:00 μέχρι τις 19:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Γεωργίου Κοντού και στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας.

Από τις 9:00 μέχρι τις 15:30 δειγματοληψίες θα διενεργούνται στην ακαδημία τένις Ηροδότου στο Μενεού.

Σημεία δειγματοληψίας θα βρίσκονται, επίσης, στην εκκλησία Αγίου Νικολάου στη Δροσιά, από τις 10:00 μέχρι τις 18:30, ενώ στην εκκλησία Τίμιου Προδρόμου στην Δρομολαξιά δειγματοληψίες θα διενεργούνται από τις 10:30 μέχρι τις 18:30.

Στην επαρχία Αμμοχώστου σημεία δειγματοληψίας θα λειτουργούν από τις 09:00 μέχρι τις 18:00 στο σωματείο Ονήσιλος Σωτήρας, στο δημοτικό αμφιθέατρο Δερύνειας και στον χώρο στάθμευσης φούρνου Ζορμπά παρά τον κυκλικό κόμβο στο Παραλίμνι.
Επίσης, από τις 10:00 μέχρι τις 19:30  στο Πνευματικό Κέντρο Μητροπολιτικού Ναού Παραλιμνίου.

Send this to a friend