Home ΛΑΡΝΑΚΑ Δεκαπέντε σημεία για rapid test το Σάββατο στη Λάρνακα
Δεκαπέντε σημεία για rapid test το Σάββατο στη Λάρνακα

Δεκαπέντε σημεία για rapid test το Σάββατο στη Λάρνακα

Συνεχίζεται σήμερα Σάββατο το δωρεάν πρόγραμμα ελέγχου για κορωνοϊό με rapid test αντιγόνου των εργαζομένων, ενώ ταυτόχρονα διενεργείται το πρόγραμμα ελέγχου του γενικού πληθυσμού.

Στη πόλη και επαρχία Λάρνακας θα λειτουργήσουν δεκαπέντε σημεία δειγματοληψίας.

Στην Λάρνακα σημεία δειγματοληψίας θα λειτουργούν από τις 8:30 το πρωί μέχρι τις 18:00 στο Κοινοτικό Συμβούλιο Συνοικισμού Μακαρίου περιοχή Καμάρες οδός Αγίου Βασιλείου 5, στην εκκλησία Αγίου Νικολάου Δροσιά, στο οίκημα σωματείου Ερμής Αραδίππου στην Αραδίππου, στο Κοινοτικό Συμβούλιο Σκαρίνου, στο Κοινοτικό Συμβούλιο Ζυγίου, στο Κοινοτικό Συμβούλιο Ορμήδειας, στο Κοινοτικό Συμβούλιο Περβολιών και στο Κοινοτικό Ιατρείο Κόρνου.

Δειγματοληψίες θα διενεργούνται από τις 8:30 το πρωί μέχρι τις 19:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Γεωργίου Κοντού, στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας, στην αίθουσα Πνευματικού Κέντρου Αγίου Σάββα στα Λειβάδια

Δειγματοληψίες επίσης θα διενεργούνται από τις 9:00 το πρωί μέχρι τις 18:00 στην πλατεία Ευρώπης στην Λάρνακα. Από τις 09:00 μέχρι τις 10:00 δειγματοληψίες θα διενεργούνται στην ακαδημία τένις Ηροδότου στο Μενεού.

Δειγματοληψίες θα διενεργούνται στην Κεντρική Πλατεία Κοινοτικού Συμβουλίου Αχερίτου στις Βρυσούλλες από τις 08:30 μέχρι τις 12:30  ενώ στην Κεντρική Πλατεία Δάσους Άχνας δειγματοληψίες θα διενεργούνται από 13:30 μέχρι τις 17:30.

Send this to a friend