Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Αρχή κάνουμε με την Αυτοκινητιστική πορεία διαμαρτυρίας για την μετεγκατάσταση των εργοστασίων ασφαλτικού στη Κόσιη, που πραγματοποιεί αύριο Σάββατο στις 10 το πρωί η Επιτροπή Αγώνα «Όχι στο ασφαλτικό Κόσιης – Αραδίππου». Σημείο συγκέντρωσης και αφετηρίας της διαμαρτυρίας ο χώρος στάθμευσης του κέντρου δεξιώσεων «Κοσμύρια» στην Αραδίππου».

Η αυτοκινητοπομπή θα κατευθυνθεί προς τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς με κατεύθυνση προς (Κόσιη) όπου και θα παραμείνει 15 λεπτά. Ακολούθως η πορεία θα συνεχιστεί προς την έξοδο Κόσιης με τελική κατάληξη τη διασταύρωση, η οποία οδηγεί στο ΧΥΤΥ Κόσιης, δίπλα από το μνημείο πεσόντων ΟΗΕΔΩΝ, όπου θα γίνει μαζική συγκέντρωση.

 

Στον Ιερό Ναό Τριών Ιεραρχών στο συνοικισμό Λιβαδιών, όπου θα βρίσκονται για προσκύνημα τα ιερά λείψανα του Αγίου Εφραίμ της Νέας Μάκρης, από αύριο Σάββατο μέχρι την Κυριακή 18 Απριλίου.

 

Εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο στις 8:00 το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας Γ. Λυκούργος, στα πλαίσια του Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής, όπου παρουσιάζεται το Κουαρτέτο Εγχόρδων ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ «Χρώματα της Άνοιξης.

 

Επίσης αύριο Σάββατο και την Κυριακή στις 8:00 το βράδυ στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Σκάλα, το Θέατρο ΣΚΑΛΑ – Κύρια Σκηνή, παρουσιάζει το έργο «Ο Πέερ Γκυντ από το Κόσσοβο».

Την Κυριακή στις 11.00 το πρωί στην Τοπική Αγορά Παράγωγων Λάρνακας, στον Άγιο Θεόδωρο, θα πραγματοποιηθεί κατασκευή Οικιακού Κομποστοποιητή με την χρήση άχρηστων παλέττων. Η κατασκευή θα γίνει από λειτουργό του Γραφείου της Επιτρόπου Περιβάλλοντος. Στο χώρο θα γίνεται και ενημέρωση για την χρήση και τα οφέλη της κομποστοποίησης στο κάθε σπίτι.

 

Και τέλος την Κυριακή παρουσιάζεται το έργο του ΘΟΚ «Αριστοφάνης τόσος δα!» στις 3:00 το μεσημέρι στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας Γ. Λυκούργος.

 

 

 

Send this to a friend