Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Από 19 Απριλίου διαθέσιμες αιτήσεις για κρατικές υποτροφίες διδακτορικού
Από 19 Απριλίου διαθέσιμες αιτήσεις για κρατικές υποτροφίες διδακτορικού

Από 19 Απριλίου διαθέσιμες αιτήσεις για κρατικές υποτροφίες διδακτορικού

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου (Ι.Κ.Υ.Κ.) ανακοίνωσε ότι οι αιτήσεις για τις κρατικές υποτροφίες διδακτορικού επιπέδου για σπουδές στην Κύπρο ή στο εξωτερικό, θα είναι διαθέσιμες από τη Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021 μόνο στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου http://www.cyscholarships.gov.cy.

Όπως μεταδίδει το ΓΤΠ,  ημερομηνία λήξης της υποβολής των αιτήσεων έχει ορισθεί η Δευτέρα, 10 Μαΐου 2021.  Διευκρινίζεται ότι αιτήσεις που θα παραδίδονται/αποστέλλονται εκπρόθεσμα δεν θα γίνονται αποδεκτές.

Οι αιτήσεις θα μπορούν να παραδοθούν στα γραφεία του Ι.Κ.Υ.Κ. ή να αποστέλλονται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση [email protected] ή μέσω ταχυδρομείου ή μέσω εταιρειών ταχείας μεταφοράς στη διεύθυνση Φλωρίνης 7, GREG TOWER, 3ος όροφος, 1065 Λευκωσία ή στην Τ.Θ. 23949, 1687 Λευκωσία.

To Διοικητικό Συμβούλιο του Ι.Κ.Υ.Κ.  αναφέρει ότι προβαίνει σε όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες, ώστε, από το ακαδημαϊκό έτος 2021/22, οι αιτήσεις να μπορούν να υποβάλλονται ηλεκτρονικά.

Send this to a friend