Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Ο Στέλιος μας χρειάζεται – Νέος γύρος δειγματοληψιών για τον πατέρα 4 παιδιών
Ο Στέλιος μας χρειάζεται – Νέος γύρος δειγματοληψιών για τον πατέρα 4 παιδιών

Ο Στέλιος μας χρειάζεται – Νέος γύρος δειγματοληψιών για τον πατέρα 4 παιδιών

Συνεχίζονται οι προσπάθειες να βρεθεί δότης για τον 42χρονο Στέλιο Γεωργίου, πατέρας τεσσάρων παιδιών, που παλεύει από τα Χριστούγεννα του 2019 με Αιματολογική Κακοήθεια.

Την περασμένη χρονιά προχώρησε σε αυτόλογη μεταμόσχευση όμως τους τελευταίους μήνες έχει παρουσίασει κάποια υποτροπή και δεν είναι είχε θετικό αποτέλεσμα.

Τώρα ζητά τη βοήθειά μας σε μια προσπάθεια ανεύρεσης δότη μυελού του οστών για να προχωρήσει σε νέα μεταμόσχευση στο εξωτερικό, με την ελπίδα αυτή τη φορά να βγει νικητής.

Θετική ήταν η ανταπόκριση δεκάδων πολιτών τις προηγούμενες ημέρες, όταν μετά από απόφαση της κοινότητας, Αγροκηπιάς πραγματοποιήθηκε δειγματοληψία.

Οι κοινότητες Αρεδιού και Κλήρου αποφάσισαν να δώσουν χέρι βοηθείας και οργανώνουν νέες δειγματοληψία οι οποίες θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 21 Απριλίου στο Δημοτικό Σχολείο Αρεδιού από τις 4:30-20:00 το βράδυ και την Πέμπτη 22 Απριλίου στο Δημοτικό Σχολείο Κλήρου από τις 5:00 μέχρι τις 20:00 το βράδυ.

Το όριο ηλικίας είναι από 18 ως 45 ετών.

Επίσης δειγματοληψίες γίνονται καθημερινά στο Καραϊσκάκειο 8:00 – 16:00 εκτός Σαββατοκύριακο και στην Τράπεζα Αίματος του Γενικού Νοσοκομείου σε κάθε επαρχία.

Send this to a friend