Home ΕΞΟΔΟΣ Βρήκαμε τον παράδεισο της σοκολάτας και του παγωτού!
Βρήκαμε τον παράδεισο της σοκολάτας και του παγωτού!

Βρήκαμε τον παράδεισο της σοκολάτας και του παγωτού!

Υπάρχει μια καφετέρια στη Λάρνακα και στην Αραδίππου που μπορεί να χαρακτηριστεί και ως ο παράδεισος του γλυκού αφού εκεί θα βρεις ότι τραβά το στομάχι σου (σε γλυκό). Μία βόλτα στο page τους θα σε πείσει αφού θα δεις μια «λαχταριστή» φωτογραφία με pancake, το οποίο είναι γεμάτο από μπισκότα, σοκολατένια πουράκια, μέχρι λευκή σοκολάτα, σαντιγί και marshmallows (κ.α.).

Το CoffeeSweet σερβίρει κορυφαίο ιταλικό παγωτό, το οποίο προφανώς και απολαμβάνουμε… ενισχυμένο πάνω στις υπέροχες βάφλες του. Μπορείτε να τις καταναλώσετε και σε μίνι έκδοση των 16, περιχυμένες με νουτέλα και μπισκότο. Μας καλούν να κάνουμε συνδυασμούς που κολάζουν με κάθε λογής λαχταριστά «καλούδια»: παγωτό, τρούφα, σιρόπι σοκολάτα, μπισκότο και smarties κάνουν πάρτι στον ουρανίσκο. Φυσικά συνοδεύονται με τις εκλεκτές και ολόφρεσκες γεύσεις παγωτού Pahit – Ice.

Ζεστή, αφράτη ή crispy με λίγα ή… άφθονα υλικά, γλυκιά ή αλμυρή, η κρέπα έχει τη θαυματουργή ιδιότητα να στρώνει το στομάχι καλύτερα. Tο CoffeeSweet φτιάχνει επικές, τραγανές, πεντανόστιμες κρέπες, ενώ διαθέτει προσεγμένο χώρο.

Ζητείστε τους να αυτοσχεδιάσουν με αλμυρή ή γλυκιά. Δε θα χάσετε! Σερβίρει τις καλύτερες πιθανότατα κρέπες, βαφλακια, τηγανίτες και βάφλες της Λάρνακας –γλυκές και αλμυρές – ενώ πρόσφατα ανακαινίστηκε και ομόρφυνε αρκετά ο χώρος του.

Οι γλυκατζήδες θα το εκτιμήσουν ιδιαίτερα !

24531180 Αραδίππου / Λάρνακα 24819644

Larnakaonline Έξοδος

Send this to a friend