Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε χθες διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εναντίον άνδρα ηλικίας 33 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εισαγωγής στην Κύπρο 27 περίπου κιλών κάνναβης.

Ο 33χρονος Ελλαδίτης, ο οποίος πιάστηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας φορτωμένος μ’ ετοιμοπαράδοτες συσκευασίες μαριχουάνας αμέσως μετά την άφιξή του από την Αθήνα, πιστεύεται ότι είναι μέλος κυκλώματος που ασχολείται συστηματικά με την αποστολή ναρκωτικών από την Ελλάδα στην Κύπρο.

Τα 27 κιλά μαριχουάνας, είναι η μεγαλύτερη ποσότητα ναρκωτικών που έχει ανακαλύψει μέχρι σήμερα, κατά το 2021, η ΥΚΑΝ Λάρνακας.

Η μαριχουάνα εξακολουθεί ν’ αποτελεί την πιο διαδεδομένη για χρήση ναρκωτική ουσία στο νησί μας.

Οι εξεταστές της υπόθεσης είναι πεπεισμένοι ότι η κατασχεθείσα ποσότητα προοριζόταν για την εγχώρια αγορά. Ο συλληφθείς, ο οποίος κατάγεται από την Θεσσαλονίκη, δεν συνεργάζεται απόλυτα με την ΥΚΑΝ.

 

Σε ομολογία της δολοφονίας της γυναίκας που εντοπίστηκε θαμμένη στις 23 Μαρτίου σε χωράφι στη Νεκρή Ζώνη, μεταξύ Αθηένου – Λουρουτζίνας προχώρησε ο 32χρονος Αιγύπτιος. Σύμφωνα με όσα ομολόγησε, κτύπησε και σκότωσε τη γυναίκα μέσα στο διαμέρισμα του μετά από καυγά.

 

Κοινή επιχείρηση που διενήργησαν μέλη του ΟΠΕ Λάρνακας, σε συνεργασία με μέλη του Τμήματος Τελωνείων σε κατάστημα πώλησης ειδών ένδυσης στη Λάρνακα, όπου στη παρουσία του ιδιοκτήτη του, εντοπίστηκαν συνολικά 308 τεμάχια ένδυσης και άλλα είδη εγνωσμένων μαρκών, τα οποία εκ πρώτης όψεως φέρονται να είναι απομιμήσεις.

Όλα τα είδη παραλήφθηκαν και κατακρατήθηκαν από το Τμήμα Τελωνείων για περαιτέρω έλεγχο αυθεντικότητας.

 

Και να κλείσουμε με μια εκδήλωση σήμερα στις 8:00 το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Γ. Λυκούργος, όπου θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής η μουσική παράσταση «Μια ζωή κορώνες!» με την ηθοποιό / σοπράνο Έλενα Χατζηαυξέντη. Φιλοξενούμενος ο ηθοποιός Θανάσης Ιωάννου.
Παίρνουν μέρος οι Ανδρέας Παπαπέτρου, Νίκος Πίττας, Μάριος Νικολάου και Νίκος Ιωάννου. Η είσοδος είναι €10.

 

 

Send this to a friend