Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Μαχητές: Καυστική ανακοίνωση με βολές κατά Αντρέα Πουλλαΐδη
Μαχητές: Καυστική ανακοίνωση με βολές κατά Αντρέα Πουλλαΐδη

Μαχητές: Καυστική ανακοίνωση με βολές κατά Αντρέα Πουλλαΐδη

Ανακοίνωση από τους οργανωμένους της Ανόρθωσης με βολές κατά Αντρέα Πουλλαΐδη.  

Αναλυτικά:

Σε ανακοίνωση μας στις 22 Μαρτίου και μετά από την ήττα στο Μακάρειο από τον Ολυμπιακό είχαμε τοποθετηθεί και ζητήσει από ΟΛΟΥΣ να επικρατήσει η λογική και ότι προβλήματα αντιμετωπίζει η ομάδα να τα αφήσουμε με το τέλος της χρονιάς αφού θα πρέπει να αφοσιωθούμε για τον θεσμό του Κυπέλλου ως η μοναδική διέξοδος στην φετινή χρονιά.

Εμείς το τηρήσαμε κατά γράμμα παρόλα τα αρνητικά αποτελέσματα που ακολούθησαν και είχαμε πει πως στην κατάλληλη ώρα θα κάνουμε το σωστό. Όπως και πράξαμε την Κυριακή που είχαμε χρέος να δείξουμε στην ομάδα ότι πιστεύουμε ότι υπάρχουν οι δυνατότητες.

Σε αντίθεση με ΟΛΟΥΣ τους υπόλοιπους εξωδιοικητικούς ή μη που έχουν από τότε βγάλει την γλώσσα τους περίπατο με την δύναμη που τους δίνει η ελευθερία λόγου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Να ξέρετε ότι συμβαίνει, καταγράφετε από εμάς και η μέρα που θα ανταμωθούμε κοντεύει. Το αποκορύφωμα είναι ο «αν. πρόεδρος» που διερωτόμαστε αν πραγματικά σκέφτεται και πράττει ή αν εκ φύσεως του ζει σε αυτή την κατάσταση. Αν πραγματικά του έχει εξηγήσει ποτέ κάποιος ποια είναι η ΑΝΟΡΘΩΣΗ. Εμείς έχουμε πάντως την «καλή διάθεση» να του εξηγήσουμε.

Κάποτε όλοι εσείς θεωρούσατε εμάς το προβληματικό κομμάτι αυτής της ομάδας. Κάποτε υπήρξαμε τα εξιλαστήρια θύματα ανάμεσα στα βίτσια και τις σαθρές «φιλοδοξίες» σας. Θα λογαριαστούμε με όλους σας όπως σας αξίζει. Προς το παρών εμείς ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ να δούμε την ομάδα μας να διεκδικήσει με όσες πιθανότητες της αφήσατε ένα τρόπαιο που πολύ θα θέλατε να το καυχιέστε όλοι εσείς σαν επίτευγμα. Δεν θα είναι έτσι όμως τα πράγματα και του μόνου που αξίζει είναι αυτού του κόσμου που δεν άφησε την ομάδα ποτέ. Αυτού του κόσμου που μέσα σε αντίξοες συνθήκες και εν μέσω συνεχόμενων αποτυχιών βρίσκετε εκεί στην πρώτη γραμμή.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΤΡΟΠΑΙΟ ΣΤΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ.

Υ.Γ. Το επίσημο βίντεο από την προπόνηση αργότερα σήμερα.

MAXHTEC 11994

Send this to a friend