Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Άρχισε η υποβολή αιτήσεων για σπουδαστικά βοηθήματα
Άρχισε η υποβολή αιτήσεων για σπουδαστικά βοηθήματα

Άρχισε η υποβολή αιτήσεων για σπουδαστικά βοηθήματα

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου ενημερώνει το κοινό ότι οι αιτήσεις για τα σπουδαστικά βοηθήματα στους δικαιούχους παθόντες για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές, είναι διαθέσιμες από τις 13 Απριλίου 2021.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξασφαλίσουν τις ανακοινώσεις:

αρ. 4/2020-21/ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ/ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΕΣ/ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΠΑΘΟΝΤΕΣ (για προπτυχιακές σπουδές) και
αρ. 4/2020-21/ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ/ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ/ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΠΑΘΟΝΤΕΣ (για μεταπτυχιακές σπουδές), καθώς και το «Έντυπο Αίτησης για Δικαιούχους Παθόντες»:
αρ. 4/2020-21/ΑΙΤΗΣΗ/ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΕΣ/ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ/ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΠΑΘΟΝΤΕΣ μόνοαπό την Ιστοσελίδα του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου: http://www.cyscholarships.gov.cy.

Ως τελευταία ημέρα υποβολής αιτήσεων ορίστηκε η 7/05/21, η ώρα 3:00 μ.μ.

Οι αιτήσεις με όλα τα στοιχεία και πιστοποιητικά θα πρέπει να παραδοθούν στη Γραμματεία του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου ή να αποσταλούν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: [email protected] ή μέσω ταχυδρομείου ή μέσω εταιρειών ταχείας μεταφοράς στη διεύθυνση: Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου, Φλωρίνης 7, Greg Tower, 3ος όροφος, 1065 Λευκωσία.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να αποταθείτε στο τηλ.: 22 456433 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected].

Send this to a friend