Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Σε δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου αναμένεται να παραπεμφθεί σήμερα ο πρώην ανώτερος κληρικός, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό που, σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε η παραπονούμενη στην Αστυνομία, διαπράχθηκε πριν από ακριβώς δέκα χρόνια.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, η υπόθεση βιασμού για την οποία κατηγορείται ο πρώην κληρικός θα καταχωρισθεί στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας για σκοπούς παραπομπής του κατηγορουμένου σε δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου. Αντιμετωπίζει μία κατηγορία για βιασμό γυναίκας, από τη Λάρνακα, που διαπράχθηκε μεταξύ 1-30 Απριλίου 2011, σ’ εκκλησιαστικό χώρο, στη Λάρνακα…

 

Κρατώντας πανό που έγραφαν «Όχι στο εργοστάσιο ασφάλτου», «Υγεία και ασφάλεια», «Η δυσοσμία στα σπίτια μας», «Γίναμε σκουπιδότοπος της Κύπρου» και «Όχι άλλα εργοστάσια στην περιοχή μας» οι κάτοικοι των εννέα Κοινοτήτων της περιοχής Βασιλικού, πραγματοποίησαν το Σάββατο εκδήλωση διαμαρτυρίας με τα αυτοκίνητα τους, ενάντια στην απόφαση της Κυβέρνησης για μετακίνηση των εργοστασίων ασφάλτου στη συγκεκριμένη περιοχή της Λάρνακας.

Οι αυτοκινητοπομπές ξεκίνησαν από τις πλατείες των 9 Κοινοτήτων, Καλαβασού, Ζυγίου, Μαρί, Ψεματισμένου, Μαρωνίου, Τόχνης, Χοιροκοιτίας, Ασγάτας και Πεντακώμου και σε αυτή συμμετείχαν οι Κοινοτάρχες ή εκπρόσωποι των 9 Κοινοτήτων, πλήθος κόσμου, καθώς και νυν και υποψήφιοι Βουλευτές όλων των κομμάτων. Ακολούθησε έγκριση ψηφίσματος από τους παρευρισκόμενους το οποίο θα αποσταλεί στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στους Υπουργούς Εσωτερικών, Γεωργίας και Ενέργειας καθώς και στους αρχηγούς των κομμάτων.

 

Το Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου προσφέρει για μια ακόμη φορά στα παιδιά όλου του κόσμου, αφού έχει ολοκληρώσει την ανακαίνιση της Νέας Παιδιατρικής Πτέρυγας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας. Το αποτέλεσμα υπέροχο.

Σε δηλώσεις του το Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Ανδρέας Αποστόλου στο LarnakaOnline και το Πρωτοσέλιδο, ευχαρίστησε όλα τα παιδάκια που με τις ζωγραφιές τους στήριξαν αυτή την πρωτοβουλία από πέρσι έτσι καιρό. Ευχαρίστησε τον Κούλλη Παύλου, την Ακαδημία Top 11 και το Γκολ στη Ζωή που συμπορεύτηκαν μαζί με το Ίδρυμα για αυτή την όμορφη προσπάθεια.

Ευχαρίστησε επίσης την διεύθυνση και το προσωπικό του Νοσοκομείου Λάρνακας για την άψογη συνεργασία τους, αλλά κυρίως για την υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που προσφέρουν σε όλα τα παιδιά. Ευχαρίστησε όλες τις επιχειρήσεις αλλά και άτομα που προσέφεραν για να επιτευχθεί ο σκοπός αυτός.

Τέλος ευχαρίστησε τον Διευθυντή της Παιδιατρικής του Νοσοκομείου Λάρνακας Δρ. Αδάμο Χατζήπαναγη γιατί ήταν το δικό του όραμα και η καθοδήγηση που συνέβαλαν στο να αναβαθμιστεί η Παιδιατρική Πτέρυγα αλλά και την παιδίατρο Δρ. Χρυστάλλα Κελλίρη.

 

Send this to a friend