Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙΡΟΣ Ανεβαίνει η θερμοκρασία
Ανεβαίνει η θερμοκρασία

Ανεβαίνει η θερμοκρασία

Η ψυχρή αέρια μάζα, που επηρεάζει την περιοχή, υποχωρεί σταδιακά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 5 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 8 στα παράλια και γύρω στον μείον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά. Τοπικά στα ορεινά θα σχηματιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, τοπικά όμως θα εμφανίζονται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, όμως θα εμφανίζονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο, για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Πέμπτη,  ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, όμως θα εμφανίζονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο, για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος με νεφώσεις στη μέση και ανώτερη ατμόσφαιρα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο, για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Send this to a friend