Home ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ Έντεκα σημεία δειγματοληψίας την Κυριακή στη Λάρνακα, τέσσερα στην Αμμόχωστο
Έντεκα σημεία δειγματοληψίας την Κυριακή στη Λάρνακα, τέσσερα στην Αμμόχωστο

Έντεκα σημεία δειγματοληψίας την Κυριακή στη Λάρνακα, τέσσερα στην Αμμόχωστο

Συνεχίζεται σήμερα Κυριακή το δωρεάν πρόγραμμα ελέγχου για κορωνοϊό με rapid test αντιγόνου των εργαζομένων, ενώ ταυτόχρονα διενεργείται το πρόγραμμα ελέγχου του γενικού πληθυσμού.

Στη πόλη και επαρχία Λάρνακας θα λειτουργήσουν έντεκα σημεία δειγματοληψίας και τέσσερα στην επαρχία Αμμοχώστου.

Στην Λάρνακα σημεία δειγματοληψίας θα λειτουργούν από τις 09.00 μέχρι τις 18.00 στη Πλατεία Ευρώπης, στο Δημοτικό Θέατρο, στο οίκημα του Σωματείου «Ερμής Αραδίππου» στην Αραδίππου, στο Δημοτικό Μέγαρο Αθηένου (στεγασμένος χώρος στάθμευσης), στο Κοινοτικό Συμβούλιο Αγγλισίδων, στο οίκημα του παλαιού παντοπωλείου Ξυλοτύμπου και στην Ακαδημία τένις «Ηροδότου» στο Μενεού.

Από τις 09.00 μέχρι τις 19.00 θα λειτουργεί σημείο δειγματοληψίας στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αγίου Γεωργίου Κοντού» στη Λάρνακα, ενώ από τις 10.30 μέχρι τις 18.30 θα υπάρχουν σημεία δειγματοληψίας στην εκκλησία Αγίου Νικολάου Δροσιάς στη Λάρνακα και στην εκκλησία Τιμίου Προδρόμου (καινούργια εκκλησία) στη Δρομολαξιά.

Ακόμα από τις 10.30 μέχρι τις 19.00 θα λειτουργεί σημείο δειγματοληψίας στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αγίου Γεωργίου Κοντού» στη Λάρνακα.

Στην επαρχία Αμμοχώστου σημεία δειγματοληψίας θα λειτουργούν από τις 09.00 μέχρι τις 18.00 στο Σωματείο «Ονήσιλος» στη Σωτήρα, στο Κέντρο Ενηλίκων Δερύνειας και στο χώρο στάθμευσης δίπλα από τον φούρνο Ζορμπά στο Παραλίμνι (παρά τον κυκλικό κόμβο Κάππαρη).

Από τις 10.30 μέχρι τις 19.00 θα λειτουργεί  σημείο δειγματοληψίας στο Πνευματικό Κέντρο του Μητροπολιτικού Ναού Παραλιμνίου.

Send this to a friend