Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2021 Τουλούρας: Σημαντικές οι προοπτικές ανάπτυξης της Λάρνακας – Στο επίκεντρο της δράσης μας οι πολίτες
Τουλούρας: Σημαντικές οι προοπτικές ανάπτυξης της Λάρνακας – Στο επίκεντρο της δράσης μας οι πολίτες

Τουλούρας: Σημαντικές οι προοπτικές ανάπτυξης της Λάρνακας – Στο επίκεντρο της δράσης μας οι πολίτες

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΔΗΠΑ στη Λάρνακα, Παναγιώτης Τουλούρας, είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο της πόλης Άνδρέα Βύρα. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ Βύρας ενημέρωσε τον υποψήφιο βουλευτή για τα έργα και το πλάνο δράσης του Δήμου.

Από πλευράς του ο κ Τούλουρας εξέφρασε την βεβαιότητα ότι η Λάρνακα μπορεί να αλλάξει επίπεδο σε πολλούς τομείς, προς όφελος των πολιτών της. Ο υποψήφιος βουλευτής, ανέφερε πως η πόλη μπορεί να αποτελέσει το επίκεντρο ενός νέου επιχειρηματικού σχεδιασμού με στροφή προς την τεχνολογία και την προσέλκυση επενδύσεων σε αυτό τον τομέα. Στόχος γενικότερα είναι η Κύπρος να καταστεί παγκόσμιο κέντρο innovative, software και start up εταιρειών.

Η φιλοσοφία είναι να δημιουργηθεί ένα βιώσιμο μοντέλο με το οποίο η Κύπρος να μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες στο παγκόσμιο, ανοίγοντας νέες  θεσεις εργασίας και πραγματικές  ευκαιρίες για επιχειρηματική δράση. Μια εύρωστη οικονομία με ξένο χρήμα θα στηρίξει το κοινωνικό κράτος προς όφελος της κοινωνίας και κυρίως των χαμηλοσυνταξιούχων, των ευπαθών ομάδων και  όσων έχουν ανάγκη.

Στο πλαίσιο της συνάντησης στο Δημαρχείο Λάρνακας, συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, το θέμα της μετακίνησης των εγκαταστάσεων των εταιρειών πετρελαιοειδών, όπως και η κατασκευή της νέας μαρίνας Λάρνακας.

Send this to a friend