Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Κατώτερη των προσδοκιών, πήρε βαθμό και έμεινε στην επικίνδυνη ζώνη (video)
Κατώτερη των προσδοκιών, πήρε βαθμό και έμεινε στην επικίνδυνη ζώνη (video)

Κατώτερη των προσδοκιών, πήρε βαθμό και έμεινε στην επικίνδυνη ζώνη (video)

Στο άγονο και στείρο 0-0 έμεινε εκτός έδρας η Νέα Σαλαμίνα με τη Δόξα σε ένα παιχνίδι που δεν παρουσιάστηκε απαιτητική στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Η Δόξα ήταν καλύτερη, έφτιαξε ευκαιρίας αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Βεσελόφσκι.   

Ο ένας βαθμός που πήρε η ομάδα του Χρύση Μιχαήλ σαφέστατα δεν είναι ο ιδανικός και δεν ικανοποιεί αλλά είναι ένας βαθμός εκτός έδρας σε ένα πρωτάθλημα που έχει ακόμη δρόμο.

Οι ερυθρόλευκοι στο πρώτο μέρος δεν έφτιαξαν ούτε φάση για γκολ κάτι που δείχνει ότι δεν μπόρεσαν σε καμία περίπτωση να βρουν ρυθμό. Στα πρώτα 15 λεπτά του δευτέρου μέρους οι παίκτες του Μιχαήλ μπήκαν απαιτητικοί και θέλησαν να πιέσουν λίγο αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Το ισόπαλο 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος και η προσπάθεια των δυο για παραμονή στην κατηγορία συνεχίζεται.

Δόξα: Σισκόφσκι, Εγγλέζου, Μπόλιεβιτς (70΄ Τραϊτσέφσκι), Μουκτάρης, Σαντίκ, Οικονομίδης (82′ Ολιβέιρα), Καρλίτος (82΄ Μπιλάλ), Ασαμόα, Γκολομπάρτ, Άδωνη (70΄ Μιντίκκης), Kίκας

Nέα Σαλαμίνα: Βεσελόφσκι, Σεργίου, Καμισόκο, Μουστιβάρ (62΄ Τσουκαλάς), Ντουβεντρού (87΄ Παύλου), Βάγκνερ, Νικολάου (71΄ Μπρένο), Σιαθάς (46΄ Οσέι), Χριστοφόρου, Κονφέ, Σανκόχ (87΄ Ανδρέου)

 

Send this to a friend