Home ΛΑΡΝΑΚΑ Θέλει νέο ταχυδρομείο η Λάρνακα
Θέλει νέο ταχυδρομείο η Λάρνακα

Θέλει νέο ταχυδρομείο η Λάρνακα

Γράφει ο Βάσος Βάσου

Οι δυσκολίες που προκύπτουν στην εξεύρεση κατάλληλου χώρου για ανέγερση του νέου Ταχυδρομείου Λάρνακας, σκαλώνουν την μετακίνηση των ταχυδρομικών υπηρεσιών από το υφιστάμενο κτήριο, στην πλατεία Βασιλέως Παύλου.

Ένα θέμα που εκκρεμεί εδώ και πολλά χρόνια, καθότι το κτήριο είναι παλιό και δεν μπορεί πλέον να εξυπηρετήσει τις αυξανόμενες ανάγκες των ταχυδρομικών υπηρεσιών.

Το θέμα της μετακίνησης των ταχυδρομικών υπηρεσιών συζητήθηκε κατά την τελευταία επίσκεψη του Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων στη Λάρνακα, με τον Γιάννη Καρούσο να μιλά για δυσκολίες ως προς την εξεύρεση κατάλληλου χώρου για φιλοξενία του νέου ταχυδρομείου.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Ανδρέας Βύρας ανέφερε ότι το αρμόδιο υπουργείο πρέπει τάχιστα να εξετάσει εναλλακτικές τοποθεσίες για μετακίνηση της υπηρεσίας διανομής δεμάτων από το κέντρο της πόλης σε άλλο σημείο.

Πρότεινε, μάλιστα, όπως το νέο ταχυδρομείο ανεγερθεί σε κυβερνητικό τεμάχιο επί της οδού Δήμητρας (είναι πάροδος της λεωφόρου Μακαρίου), που επίσης βρίσκεται πλησίον του κέντρου της πόλης.

Ο κ. Βύρας είπε ότι η συγκεκριμένη τοποθεσία θα εξυπηρετεί πολύ πιο εύκολα τις ανάγκες του ταχυδρομείου, ενώ παράλληλα θα εξυπηρετεί καλύτερα και το κοινό, καθότι στην ίδια περιοχή υπάρχει μπόλικος διαθέσιμος χώρος για τη δημιουργία χώρου στάθμευσης. Η συζήτηση του θέματος θα συνεχιστεί.

 

 

 

 

Send this to a friend