Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ LIFESTYLE Eίναι επίσημο! Η Ελένη Μενεγάκη στο Mega
Eίναι επίσημο! Η Ελένη Μενεγάκη στο Mega

Eίναι επίσημο! Η Ελένη Μενεγάκη στο Mega

Η επίσημη ανακοίνωση του Mega για την Ελένη Μενεγάκη.

Η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης και της ψυχαγωγίας επιστρέφει στα τηλεοπτικά δρώμενα και πλέον αυτό είναι επίσημο! Η Ελένη Μενεγάκη κάνει την μεγάλη επιστροφή με καθημερινή εκπομπή στο MEGA, μετά την αποχώρησή της από τον Alpha και κάπως έτσι οι φήμες για το come back, επιβεβαιώθηκαν.

«Το MEGA ανακοινώνει τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη. Η αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει στο κανάλι απ’ όπου ξεκίνησε την επαγγελματική της διαδρομή.

Η Ελένη, με την αυθεντικότητα και τον αυθορμητισμό της έγινε όλα αυτά τα χρόνια η καλύτερη παρέα για εκατομμύρια τηλεθεατές. Τολμηρή και δημιουργική, παρουσίασε διαφορετικές τυπολογίες εκπομπών και σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό ταλαντούχους συνεργάτες.

Μετά από ένα χρόνο απουσίας από την τηλεόραση, επιστρέφει τώρα στο πρώτο της σπίτι, έτοιμη για μια καινούρια αρχή με πολλές νέες ιδέες! Το Μεγάλο Κανάλι την καλωσορίζει θερμά. Οι τηλεθεατές θα έχουν τη χαρά να την απολαύσουν καθημερινά στο ανανεωμένο και γεμάτο εκπλήξεις νέο πρόγραμμα που προετοιμάζει το κανάλι για τη σεζόν 2021-2022»

Send this to a friend