Home ΛΑΡΝΑΚΑ Δήμαρχος Λιβαδιών: “Το Λύκειο Λιβαδιών είναι το μεγαλύτερο Λύκειο της Κύπρου και είναι κρίμα να μην έχει γήπεδο”
Δήμαρχος Λιβαδιών: “Το Λύκειο Λιβαδιών είναι το μεγαλύτερο Λύκειο της Κύπρου και είναι κρίμα να μην έχει γήπεδο”

Δήμαρχος Λιβαδιών: “Το Λύκειο Λιβαδιών είναι το μεγαλύτερο Λύκειο της Κύπρου και είναι κρίμα να μην έχει γήπεδο”

Ειρήνη Αντωνίου

Το Περιφερειακό Λύκειο Λιβαδιών ένα από τα μεγαλύτερα λύκεια της Κύπρου δεν έχει γήπεδο, κάτι που προβληματίζει και λυπεί ιδιαίτερα στο Δήμο Λιβαδιών, γιατί υπάρχει ο χώρος και είναι κρίμα να μένει αναξιοποίητος εδώ και τόσα χρόνια.

Ο Δήμαρχος Λιβαδιών κ. Μάριος Αρμένης σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του για το Περιφερειακό Λύκειο Λιβαδιών ανέφερε ότι:

“Προχωρούμε με την ανακατασκευή του Ποδοσφαιρικού Γηπέδου του Περιφερειακού Λυκείου Λιβαδιών. Μας έχει εγκρίνει πριν 3 – 4 χρόνια το Υπουργικό Συμβούλιο 400.000 ευρώ, αλλά με το ποσό αυτό δεν μπορεί να γίνει η ανακατασκευή του γηπέδου. Ζητήσαμε με επιστολή μας και είχαμε συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας, κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στο συγκεκριμένο σχολείο.

Επίσης αποστάλθηκε και επιστολή με όλες τις εκτιμήσεις για το εν λόγω έργο στον ΚΟΑ. Βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο και αναμένουμε ότι θα εγκριθεί το έξτρα κονδύλι για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε το όλο έργο, διότι τώρα όπως είναι η κατάσταση του γηπέδου δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους μαθητές. Είναι το μεγαλύτερο Λύκειο της Κύπρου και είναι κρίμα να μην έχει γήπεδο. Φοιτούν μαθητές από οκτώ κοινότητες και δεν έχουν γήπεδο”.

Εν τω μεταξύ ο Δήμος Λιβαδιών με έξοδα δικά του και τη συνεισφορά του ΚΟΑ, έχουν κατασκευαστεί τρία γήπεδα στο Λύκειο Λιβαδιών. Καλαθόσφαιρας, Πετόσφαιρας και Αντισφαίρισης με πλαστικό δάπεδο, περίφραξη και φωτισμό, τόσο για τις ανάγκες των μαθητών του Λυκείου, αλλά και για τις ανάγκες των δημοτών και της περιφέρειας γενικότερα.

Επίσης χρησιμοποιούνται από το ΑΓΟ των Λιβαδιών, στο οποίο συμμετέχουν γύρω στα 160 παιδιά και προσφέρουμε δωρεάν αθλήματα όπως το ΤΑΕ ΚΒΟΝΤΟ, Ρυθμική Γυμναστική, Αντισφαίριση, Γυμναστική για παιδιά νηπιαγωγείου και γενική άθληση.

Send this to a friend