Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Ο Ρόκα αξιολογεί πρώτα τους δικούς του και παίρνει αποφάσεις
Ο Ρόκα αξιολογεί πρώτα τους δικούς του και παίρνει αποφάσεις

Ο Ρόκα αξιολογεί πρώτα τους δικούς του και παίρνει αποφάσεις

Εδώ και ένα δίμηνο περίπου ο Τσάβι Ρόκα έχει πιάσει δουλειά στην ΑΕΚ. Ακόμη κι όταν ήταν στην Ελλάδα δούλευε και ήταν σε επικοινωνία με την ομάδα για τα θέματα που απασχολούν.

Ο ίδιος φαίνεται ότι πρώτα θέλει να ξεκαθαρίσει το σκηνικό με τους παίκτες που υπάρχουν στην ομάδα και οι οποίοι ανήκουν στην ΑΕΚ. Χθες, βρέθηκε στην Αραδίππου και παρακολούθησε από κοντά τον Χρίστο Τρύφωνος ο οποίος αγωνίζεται δανεικός στην Ομόνοια και έχει γεμάτη σεζόν.

Αν κρίνει ότι μπορεί να αποτελέσει μία εναλλακτική λύση πιθανόν να ανάψει το πράσινο φως για να επιστρέψει τη νέα σεζόν, πιο ώριμος και πιο «ψημένος» για την πρώτη ομάδα. Άλλωστε, τα δείγματα του στην Ομόνοια Αραδίππου είναι πέρα για πέρα θετικά.

Υπάρχουν επίσης ο Δημήτρης Ράσπας ο οποίος αγωνίζεται δανεικός στον Οθέλλο και ο Έκτορας Στεφάνου που αγωνίζεται στον ΑΣΙΛ. Και αυτοί αξιολογούνται και ο Ρόκα θα πάρει τις αποφάσεις του.

Αποφάσεις αναμένεται να πάρει και για το υφιστάμενο ρόστερ, όπως και για το θέμα προπονητή. Για την ώρα μπορεί να έχει μία εικόνα στο μυαλό του και ένα πλάνο, αλλά θα πρέπει να ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις της ΑΕΚ και ακολούθως θα πάρει τις τελικές του αποφάσεις.

Πάνος Λάρκος – Larnakaonline Sports

Send this to a friend