Home ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ Δέκα σημεία για rapid tests την Κυριακή στη Λάρνακα, τέσσερα στην Αμμόχωστο
Δέκα σημεία για rapid tests την Κυριακή στη Λάρνακα, τέσσερα στην Αμμόχωστο

Δέκα σημεία για rapid tests την Κυριακή στη Λάρνακα, τέσσερα στην Αμμόχωστο

Συνεχίζεται σήμερα Κυριακή το δωρεάν πρόγραμμα ελέγχου για κορωνοϊό με rapid tests αντιγόνου των εργαζομένων, ενώ ταυτόχρονα διενεργείται το πρόγραμμα ελέγχου του γενικού πληθυσμού.

Στη πόλη και επαρχία Λάρνακας θα λειτουργήσουν δέκα σημεία δειγματοληψίας και τέσσερα στην επαρχία Αμμοχώστου.

Δειγματοληψίες θα διενεργούνται από τις 8:30 μέχρι τις 18:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Γεωργίου Κοντού, στην Πλατεία Ευρώπης και στο οίκημα σωματείου Ερμής Αραδίππου στην Αραδίππου.

Σημεία δειγματοληψίας θα λειτουργούν επίσης από τις 08.30 μέχρι τις 19.30  στο δημοτικό θέατρο Λάρνακας και στην αίθουσα Πνευματικού Κέντρου Αγίου Σάββα στα Λειβάδια.

Σημεία δειγματοληψίας θα λειτουργούν από τις 9.00 μέχρι τις 18.00 στον στεγασμένο χώρο στάθμευσης στο Δημοτικό Μέγαρο Αθηένου, στο οίκημα Παλαιού Παντοπωλείου Ξυλοτύμπου και στο Κοινοτικό Συμβούλιο Αγγλισίδων.

Δειγματοληψίες θα διενεργούνται στην εκκλησία Τιμίου Προδρόμου (καινούργια εκκλησία) στην Δρομολαξιά από τις 10.00 – 18.30 ενώ στην εκκλησία Αποστόλου Βαρνάβα στην περιοχή Κρασά δειγματοληψίες θα διενεργούνται από τις 10.00 μέχρι τις 19:30.

Στην επαρχία Αμμοχώστου σημεία δειγματοληψίας θα λειτουργούν από τις 09.00 μέχρι τις 18.00 στο Σωματείο Ονήσιλος Σωτήρας και στο Κέντρο Ενηλίκων Δερύνειας.

Σημεία δειγματοληψίας θα λειτουργήσουν στο χώρο στάθμευσης μεταξύ φούρνου Ζορμπά και Ελληνικής Τράπεζας παρά τον κυκλικό κόμβο από τις 8.30 μέχρι τις 18.00 και στο Πνευματικό Κέντρο Μητροπολιτικού Ναού Παραλιμνίου από τις 8.30 μέχρι τις 19.30.

Send this to a friend