Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Κρούσμα κορωνοϊού στην Ανόρθωση-Θετικός διεθνής ποδοσφαιριστής
Κρούσμα κορωνοϊού στην Ανόρθωση-Θετικός διεθνής ποδοσφαιριστής

Κρούσμα κορωνοϊού στην Ανόρθωση-Θετικός διεθνής ποδοσφαιριστής

Κρούσμα κορωνοϊού εντοπίστηκε στην Ανόρθωση, μετά από διαγνωστικό έλεγχο από τον οποίο πέρασε ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε με την Εθνική Ελπίδων της Κύπρου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ομάδας της Αμμοχώστου, «μετά από διαγωνιστικό έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκε ποδοσφαιριστής μας, βρέθηκε θετικός στη νόσο COVID-19. Ήδη μπήκαν σε εφαρμογή οι πρόνοιες του σχετικού πρωτοκόλλου και ενημερώθηκε επί τούτου η ομοσπονδία καθώς πρόκειται για ποδοσφαιριστή μέλος της Ελπίδων της χώρας μας».

Η Ανόρθωση σημειώνει ότι «βάσει του εσωτερικού πρωτοκόλλου της ομάδας μας ο ποδοσφαιριστής απομονώθηκε προληπτικά ενώ τέθηκε εκτός αποστολής για τον επόμενο αγώνα μας όπως μας συστάθηκε σχετικά και από την ΚΟΠ. Υποβλήθηκε δε σε τέσσερα rapid tests και ένα PCR με αρνητική ένδειξη πριν προκύψει το θετικό δείγμα».

Σημειώνεται ότι στην Εθνική Ελπίδων είχαν εντοπιστεί μέχρι την περασμένη Παρασκευή οκτώ κρούσματα, τα οποία εντοπίστηκαν μετά το ταξίδι της εθνικής στην Ελλάδα, όπου έδωσε φιλικό με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας.

Send this to a friend