Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ Έναρξη συνεργασίας TOTAL Eλλάς με CTC AUTOMOTIVE για διανομή των λιπαντικών της TOTAL στην Κυπριακή αγορά
Έναρξη συνεργασίας TOTAL Eλλάς με CTC AUTOMOTIVE για διανομή των λιπαντικών της TOTAL στην Κυπριακή αγορά

Έναρξη συνεργασίας TOTAL Eλλάς με CTC AUTOMOTIVE για διανομή των λιπαντικών της TOTAL στην Κυπριακή αγορά

Με ιδιαίτερη ευχαρίστηση, η CTC AUTOMOTIVE LTD, μέλος του Ομίλου CTC, ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την TOTAL ΕΛΛΑΣ για την κυπριακή αγορά. Είναι ιδιαίτερη τιμή για τον Όμιλο CTC, ο οποίος ήδη διαθέτει έναν εκτενή κατάλογο προϊόντων διεθνούς φήμης, η εμπιστοσύνη που δείχνει σ’ αυτήν η φημισμένη Γαλλική εταιρεία TOTAL, για την εισαγωγή, διάθεση και διανομή της ποιοτικής γκάμας των προϊόντων της. Πρόκειται για λιπαντικά οχημάτων για αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες, φορτηγά,  λεωφορεία και όλων των ειδών τα μηχανήματα, λιπαντικά για τη βιομηχανία και ειδικούς διαλυτές. 

Η Total είναι μια εταιρεία ενέργειας που παράγει και εμπορεύεται καύσιμα, φυσικό αέριο και ηλεκτρικό ρεύμα. Οι 100.000 υπάλληλοί της δεσμεύονται για καλύτερη ενέργεια που είναι πιο προσιτή, πιο αξιόπιστη, καθαρότερη και προσβάσιμη σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Ενεργοί σε περισσότερες από 130 χώρες, η φιλοδοξία μας είναι να παίξουμε κυρίαρχο ρόλο στην παροχή υπεύθυνης ενέργειας.

Τα λιπαντικά οχημάτων TOTAL αποτελούν ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της αγοράς. Η μάρκα παραμένει πάντα σε υψηλά επίπεδα, τα οποία:

-Προστατεύουν εναντίον της φθοράς

-Εμποδίζουν την υπερθέρμανση των κινητήρων

-Διασφαλίζουν τη συμπίεση των κυλίνδρων, μεγιστοποιώντας την απόδοση του κινητήρα

-Εξασφαλίζουν την καθαρότητα του κινητήρα

-Βοηθούν στην εξοικονόμηση καυσίμου, μειώνοντας τις ρυπογόνες εκπομπές και το κόστος

Για την καλύτερη και άρτια εξυπηρέτηση, η CTC AUTOMOTIVE LTD έχει συγκροτήσει ειδική ομάδα, στελεχωμένη από έμπειρους επαγγελματίες που θα παρέχουν συμβουλές και καθοδήγηση για την επιλογή του κατάλληλου λιπαντικού, ανάλογα με τον τύπο και είδος της κάθε μηχανής. Τα λιπαντικά TOTAL θα είναι διαθέσιμα σε εξουσιοδοτημένα συνεργεία σε όλη την Κύπρο. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλ: 7777 1900

O Όμιλος CTC θεωρεί ιδιαίτερα τιμητική την επιλογή του από μια κορυφαία εταιρεία διεθνούς κύρους όπως η TOTAL, η εμπιστοσύνη της οποίας αποδεικνύει το υψηλό επαγγελματικό επίπεδο των ανθρώπων της CTC και τη δέσμευσή της να προσφέρει στην αγορά ποιοτικά προϊόντα και άριστη εξυπηρέτηση.  Νοιώθουμε πολύ υπερήφανοι γι’ αυτό.

 Μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.ctcubricants.com για περισσότερες πληροφορίες

Send this to a friend