Home ΛΑΡΝΑΚΑ Σφαίρες, ναρκωτικά κι… εμπρησμός στη Δρομολαξιά
Σφαίρες, ναρκωτικά κι… εμπρησμός στη Δρομολαξιά

Σφαίρες, ναρκωτικά κι… εμπρησμός στη Δρομολαξιά

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ 

Φυσίγγια πιστολιού και ναρκωτικές ουσίες εντόπισε η Αστυνομία σε οικία 40χρονου, στην επαρχία Λάρνακας. Αξιολογώντας πληροφορία, μέλη του ΤΑΕ και της ΥΚΑΝ Λάρνακας ερεύνησαν την Κυριακή το σπίτι του υπόπτου, όπου εντόπισαν 35 φυσίγγια πιστολιού, μία νάιλον συσκευασία που περιείχε 51 γραμμάρια κρυσταλλικής ουσίας η οποία πιστεύεται ότι είναι μεθαμφεταμίνη καθώς και δύο μεταλλικά κουτιά που περιείχαν ίχνη κρυσταλλικής ουσίας που πιστεύεται ότι είναι επίσης μεθαμφεταμίνη.

Όλα παραλήφθηκαν για περαιτέρω επιστημονικές εξετάσεις. Ο 40χρονος συνελήφθη και χθες τέθηκε υπό κράτηση με διάταγμα του δικαστηρίου.

Εξάλλου στη Δρομολαξιά, περίπτερο και αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο δίπλα του έγιναν… στάχτη από πυρκαγιά που, όπως αποδείχθηκε, προκλήθηκε κακόβουλα χθες τα ξημερώματα. Σύμφωνα με την Αστυνομία, η πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις 3π.μ. στο περίπτερο που ήταν κατασκευασμένο από ξύλο και τσίγκους. Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής που κατάφεραν να σβήσουν την πυρκαγιά περίπου μία ώρα αργότερα. Από τη φωτιά το περίπτερο και ο εξοπλισμός του υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές καθώς και το όχημα που βρισκόταν σταθμευμένο δίπλα από το υποστατικό.

Η σκηνή αποκλείστηκε και οι έρευνες συνεχίστηκαν με το πρώτο φως της ημέρας από την Αστυνομία, σε συνεργασία με την Πυροσβεστική και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία.

Send this to a friend