Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Χριστοφόρου: «Δεν είμαστε αδιάφοροι για κανένα αγώνα»
Χριστοφόρου: «Δεν είμαστε αδιάφοροι για κανένα αγώνα»

Χριστοφόρου: «Δεν είμαστε αδιάφοροι για κανένα αγώνα»

Στον Σούπερ Σπορ FM 104.0 μίλησε ο Δημήτρης Χριστοφόρου για όλα τα θέματα που αφορούν την Ανόρθωση.

Αναλυτικά…

Για την επιτυχία της Ανόρθωσης στο χάντμπολ: “Είναι γεγονός πως ξεπερνάμε την φάση ιστορική επιτυχία. Η ομάδα αυτή πάει στο άγνωστο χωρίς όρια. Καμία ομάδα από την Κύπρο δεν έχει πάει σε τελικό Ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Ήταν μια δραματική πρόκριση. Είναι εφικτό να πάμε στον τελικό με την ΑΕΚ Αθηνών. Οποιος και να το πάρει θα το χαρούμε.”

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ: “Επιστρέφουμε στις προπονήσεις για τον αγώνα με την ΑΕΚ. Αν κερδίσουμε πάμε στο +12 και ουσιαστικά έχουμε εξασφαλίσει στην πρώτη τετράδα. Δεν είμαστε αδιάφοροι για κανένα αγώνα θέλω να τονιστεί αυτό. Υπάρχουν τρεις αγώνες πριν από τους αγώνες με το ΑΠΟΕΛ.”

Για τους διεθνείς-τραυματίες: “Έλειπαν 12 ποδοσφαιριστές. Τα δυο παιδιά των Ελπίδων, Χρυσοστόμου-Παρούτης επιστρέφουν και είναι διαθέσιμοι. Από κει και πέρα έχουμε τους Αρτυματά, Λόρια, Κβιλιτάια και Αμπαρτζουμιάν. Θα είναι εκτός ο Γκαλίτσιος. Θα γίνει επαναξιολόγηση της κατάστασης του. Υπάρχει μια συζήτηση για τους Χριστοφή-Βργκοτς-Ρισβάνη. Θα τους δούμε μέσα στην εβδομάδα. Για τον Χριστοφή είναι δύσκολο. Ο Χοφ έχει κάνει δυο ενενηντάλεπτα.”

Για τις τοποθετήσεις του Ε. Χαμπουλλά: “Ήταν ξεκάθαρες οι τοποθετήσεις του Προέδρου μας. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να τερματίσουμε την ανομβρία στους τίτλους. Πολλές φορές μας στοίχισαν λόγοι που δεν έχουν να κάνουν με το αγωνιστικό. Στόχος μας είναι η Ευρώπη και η κατάκτηση του κυπέλλου. Είμαστε σε εγρήγορση.”

Send this to a friend